1. Masturbeerige koos

Sekspert Vanessa Marin soovitab: olge koos voodis, aga rahuldage iseennast. Partnerit ja tema tegutsemist jälgides saad teada, mis talle meeldib ning milliseid puudutusi ta naudib. Nii saad järgmiseks korraks vajalikke teadmisi, nippe ning tehnikaid. Võid kindel olla, et tema vaatab ja õpib samuti!

2. Pühendage õhtu üksteise vajadustele

Seksi suhtutakse kui bartertehingusse — kõigepealt üks ja siis teine. See tekitab olukorra, kus iseenda vajadused jäävad tegelikult tahaplaanile ning partneri heaolu saab tähtsamaks. Tõeliseks naudinguks on vaja vähemalt ühte õhtut, kus nii sina kui su partner keskendute täielikult ainult sinu heaolule. Ja siis vastupidi.

3. Vallutage uusi kehapiirkondi

Seksiõpetaja Lola Jean soovitab sellist mängu: üks partneritest heidab pikali ja teine hellitab ja suudleb kehapiirkondi, millest muidu mööda vaadatakse, näiteks põlveõndlad ja küünarvarred. Tema kehakeelest ja häälitsustest saad aru, mis teda käima tõmbab ja mida enam uuesti proovida ei maksa.

4. Vaadake pikalt ja keskendunult teineteisele silma

See tantranipp ühendab teid emotsionaalselt ning tagab siirama ja sügavama kontakti ka seksis. Tõenäoliselt ajab see algul teid itsitama, sest te ei ole harjunud nii kaua pilkkontakti hoidma, kuid sellest hetkest tuleb üle olla ning jõuda momenti, mil hakkate silmadest emotsioone ja kommunikatsiooni välja lugema.

5. Lugege teineteisele erootikat

Seksilugude kuulmine võib samamoodi erutada kui eelmäng. Nii et lugege teineteisele vallatuid raamatuid ette, näiteks neid, kus räägitakse sinu fantaasiatest, et näha, kuidas partner neile reageerib. Sule silmad ja lase oma partneri häälel end hellitada ja käima tõmmata.

6. Kasutage vibraatorit

Vibraatorid ei ole ainult sooloseksiks ega tupe jaoks. Kasuta neid masseerimiseks ja partneri erinevatel kehaosadel — rindadel, reitel, peenisel, tagaukse juures…

7. Proovige rollimängu

Rollimängud on pikaajaliste suhte alustala ja paljud kümneid aastaid koos olnud paarid on tunnistanud, et rollimängud on nende seksielu päästnud. Pole ka ime, sest seksitüdimus tuleb tavaliselt peale juba pärast esimest kooseluaastat. Nii et lase fantaasia valla ja otsi inspiratsiooni videotest, raamatutest ja omaenda alateadvusest.

8. Masseerige teineteist

9. Rääkige seksist

Vestlused sellest, mis meeldib, mida tahaks ja mida ei salli mitte ainult ei eruta, vaid ka annavad edasi vajalikku informatsiooni. “Kas sulle meeldib, kui ma… ”, “Näita, kuidas sulle meeldib!”, “Kui tihti sa tahaksid seksida?”, “Mida sa tahaksid, et ma teeksin pärast sinu orgasmi?” jne. Meil kõigil on seksi kohta palju õppida ning selleks, et oma piire teada saada ja teadmisi avardada läheb vaja aega, kannatlikkust ja kogemusi.

Allikas: Your Tango