Mis on sinu jaoks seksikas? Kas pead seksikaks pesumodelle või pin up stiilis naisi? Proovi end viia samasse rolli ja enne kui arugi saad, ei jõua sa ära oodata, et oma seksikust kellegagi jagada.

Kogu inspiratsiooni. Vaata filme või fotosid, mis kujutavad kauneid ja seksikaid naisi, kelle moodi tahaksid ka ise rohkem olla.

Tunne ennast. Püüa leida rahu ja tasakaal oma keha ja vaimuga, sest enne kui sa seda ei leia, on sul raske end ka kellegi teisega jagada.

Riided on olulised. Vanades kulunud dressides ja augulistes villastes sokkides on raske end seksikana tunda ja kui sa lähed magama oma puuvillastes “vanaema” aluspükstes ning malevast saadud t-särgis, siis pole ime, et eelistad mehega vallatlemise asemel omaette nohisedes magama jääda.

Tööta oma enesekindluse kallal. Ükski iseloomujoon pole naise juures seksikam kui enesekindlus. Ütle julgelt välja, mida sa tahad ja mis sulle meeldib ja nii on sind ka kergem rahuldada.

Ära karda naerda. Seks ei pea olema vaikne ja tõsine, parem on kui oskate kohmetute hetkede ajal koos naerda. 

Räägi mehega. Mida rohkem te omavahel vestlete ja teineteisele oma hingeelu jagate, seda lähedasemana end talle tunnad. Ära unusta, et meestel algab seksisoov püksist, naistel peast.

Ole kirglik. Selleks, et saaksid tunda kirge magamistoas, peaks olema kirge ka sinu ülejäänud elus, oleks selles siis hobid.

Mine tagasi algusesse. Mäletad aega, mil olid oma partneri järele täiesti hull? Mis seda põhjustas, kas armusid tema naeratusse, tugevatesse kätesse, sõnadesse? On need omadused veel alles? Ehk oleks aeg neid uuesti hindama õppida.

Allikas: allwomenstalk.com