Miks ometi? Sest pepud on moes ja anaalsed naudingud on pööraselt mõnusad nii meeste kui ka naiste seisukohast. Selleks, et sa selles veenduksid, vastame neile küsimustele, mis kõigil algajatel tekivad, kuid mida sa pole julgenud küsida.

1. Miks ma peaksin seda tahtma?

Sest see on lihtsalt nii mõnus! Anaalpiirkond on täis närve ja nende hellitamine viib sind kiiresti seitsmendasse taevasse. Kui sa oled mees, siis oled veel suurema õnnega koos, sest sealtkaudu saab stimuleerida eesnääret, millel on lisaks mõnu funktsioonile ka reaalne kasu tervisele (milline täpselt, loe meie varasemast postitusest).

2. Kas see teeb haiget?

Ei, kui sa varud piisavalt libestit ja aega soojenemiseks. Enne anaalpiirkonda sukeldumist luba end õigele lainele viia massaaži ja eelmänguga teistes erogeensetes tsoonides. Leludest vali alustuseks midagi pisemat.

3. Kas see pole mitte räpane?

Ei, kõik, mis ootab väljatulekut, on peidus sügavamal laoruumis. Muidugi tasub enne pepumänge mugavuse mõttes ladu tühjendada ja hügieeni mõttes ka duši all käia.

4. Mida mul alustuseks vaja on?

a) Kasuta ohtralt libestit, võimalusel eelista sellist, mis on rahustava toimega ja loodud spetsiaalselt anaalmängudeks. Kui kasutad meditsiinilisest silikoonist mänguasja, vali libesti, mis poleks silikooni baasil — vedel silikoon muudab tahke silkooni pikapeale rabedaks ja rikub su lemmiklelu.

b) Ära mitte kunagi kasuta anaalpiirkonnas lelu, mis pole selle jaoks mõeldud. Anaallelud tunned ära selle järgi, et neil on ühes otsas nn stopper, mis ei lase lelul sinu sooltesse lipsata. Hoiatame, et sinna peitu pugenud mänguasjad ei tule enam ise välja ja see visiit traumapunkti jääb sulle eluks ajaks meelde. Spetsiaalsed anaalmänguasjad ei saa oma disaini tõttu kaotsi minna.

c) Ära unusta lõdvestuda, kui ootad põnevusega hinge kinni hoides, mis nüüd saama hakkab, läheb su keha pingesse ja võid naudingu unustada. Lõdvestu, hinga sügavalt ja lase oma kehal pakkuda naudinguid, millest võid sõltuvusse jääda.

Allikas: Ulakas Kaunitar