Seetõttu me ei oota, et õpiksite ära kõiki KamaSutra poosid või prooviksite järele kõik uusimad seksitrendid (kuuldavasti pidi fistingu harrastajate osakaal olema maailmas hoogsal tõusuteel). Anname sel korral lubadused, mis parandavad elukvaliteeti mitte ainult magamistoas, vaid ka väljaspool seda.

Ma luban:

1. armastada ja väärtustada iseennast ja oma lähedasi

Luban hoiduda situatsioonide eest, mis mõjutavad mind negatiivselt ja inimeste eest, kes leiavad, et nemad teavad paremini, mis minu jaoks parim on. Õhtul magama minnes olen mina ikka mina ise ja endaga läbisaamine on parim kingitus, mis ma endale teha saan. Olen täiuslik oma ebatäiuslikkuses ja ainulaadne oma eripäradega. Ümbritsen end inimestega, kes tahavad minuga käia ühist teed ja ma ei unusta neile meelde tuletada, et vihmaste ilmade järel tuleb ükskord jälle päike välja. Iga katsumus, mida olen elus kogenud, iga kukkumine, millest olen püsti tõusnud, teeb mind tugevamaks, teeb mind iseendaks — naiseks, keda ma väärtustan ja armastan.

2. aktsepteerida iseenda ja oma kaaslase soove

Iga kord ei saa olla üksmeelel, nii palju, kui on erinevaid inimesi, on erinevaid maitseid, arvamusi, tundeid ja eluteid. Ma luban, et aktsepteerin oma soovi öösel kell kolm liiter jäätist nahka pista ja kui lõpuks pärast suurt magusaisu rahuldamist olen ma kilo võrra raskem, aktsepteerin ennast sellisena. Samuti võtan arvesse kaaslase soove nii magamistoas kui väljaspool seda.

3. armatseda rohkem

Hingega, mitte ainult kehaga. Lisaks sügavamale lähedustundele pakub südamega asja juures olemine meie hingele suurt rahulolu ja täidab meie keha õnnehormoonide virr-varriga. Armatsemine tunnetega, aeglaselt, homsele mõtlemata, teineteise hinge sulades, pakub lisaks füüsilise orgasmile ka vaimset ja emotsionaalset rahuldust. Kui eesmärgiks on kiire füüsiline orgasm, siis selleks on tänapäeval juba palju võimalusi: osa neist vibreerib, osa limpsib, osa pulseerib ja osa viib sind ultrahelilainetega finišisse alla 60 sekundi.

4. olla avatud eksperimentidele

Uuel aastal uue hooga. Luban olla avatud, kui kallim soovib katsetada uut sekspoosi, koos intiimseid filme vaadata või toob poest koju uue sekslelu.

5. käia kohtingutel

Kohtingul käin abielus olles abikaasaga; vallalisena sellega, kes mind austab. Ma ei oota, et teine pool kõik organiseerib, vaid muudan ise koosolemise lõbusamaks ulakale kaunitarile omaste salanippidega: tupekuulidega kohtingule minnes või pärlistringe kandes.