1. Seks on parem, kui oled noor

Loomulikult võib seks olla noorena kiirem ja sportlikum, kuid vanusega saabub ka kogemus ja julgus. Seega ei rapsita enam tühja ning armatsemisest saab tõeliselt naudingut pakkuv kogemus.

2. Kondoomid rikuvad kogu lõbu

Õige kondoom võib seksi mõlema partneri jaoks nauditavamaks muuta. Jah, kui valid vale, siis võid tõesti tunda end sama naeruväärselt kui käpikutega klaverit mängides. Aga sel juhul on viga juba tehtud enne, kui sa selle väikse pakendi avada jõuad.

3. Ainult vahekord viib naise orgasmini

Umbes 75 protsenti naistest ei jõua mitte kunagi ainult vaginaalsele vahekorrale keskendudes orgasmini. Muud läheb ka ikka vaja!

4. Mehed ei ole oma loomult monogaamsed, ainult naised on

Looda sa! Ka naised on sotsiaalsed ja seksuaalsed olendid. Ka neile meeldib mõnu tunda. Nad küll koondavad kõik oma seksuaalse iha ja külgetõmbe korraga ühele objektile, kuid see ei tähenda, et nad loomult monogaamsed oleksid.

5. Naised huvituvad seksist vähem kui mehed

Naised huvituvad seksist vähem kui mehed JUHUL, kui seks on nende jaoks igav. Rohkem lõbu ja vallatusi, mehed! Loomulikult võib huvipuudus tekkida ka traumajärgselt.

6. Mees peab ejakuleerima, et tunda seksist mõnu

See on paljude naiste eksiarvamuseks. Tee oma kallimale selgeks, et te ei pea viie minutiga orgasmini jõudma selleks, et ka sul, hea mees, mõnus oleks.

7. Mehel peab tekkima erektsioon, et seksuaalsetest mängudest naudingut saada

Eelmäng ei eelda erektsiooni. Naise “üles kruttimine” võib mehe jaoks olla ehk nauditavamgi kui seks ise. Erektsioonipuudus võib tekkida sellest, et mees on oma mõtetega hõivatud — ja seda loomulikult selleks, et oma kallimale tõelist rahuldust pakkuda!

8. Mida suurem, seda parem

Mida rohkem mees oma peenisega teha oskab, seda parem. Sul võib ju olla ideaalse kuju ja ehitusega väikemees, aga kui sa seda kasutada ei oska, siis pole temast tolku.

9. Enamik abielusid ei ela kõrvalhüppena toimunud afääri üle

Iga afäär jätab suhtesse haavad. Need vajavad paranemiseks aega. Loomulikult on abielusid, mis ei saagi enam kunagi terveks. Ometigi on ka neid, kes kõigest ilusti välja tulevad.

10. Mida lähedasem suhe, seda parem seks

Paljude inimeste kõige rajum ja meeldejäävam seksikogemus pärineb just üheöösuhtest mõne võhivõõraga. Sellises olukorras ei anta häbile ruumi ja tehakse kõike, mida hing ihaldab.

11. Vähem kui 10 protsenti naistest tunneb seksiga seotud valusid

Kahjuks on see protsent tunduvalt suurem. Seega mehed, kui naine palub ebamugavuse tõttu lõpetada, siis ta ei tee nalja.

12. Kui naine pole kogenud G-punkti või korduvat orgasmi, siis on ta seksuaalselt piiratud

Iga naine on erinev. Mida kiiremini sa seda mõistad ja teda orgasmideni mitte jõudmises enam ei süüdista, muutub ka seks nauditavamaks. Ja kes teab, äkki on täna tema õnnepäev?

13. Iga mees võib oma seemnepurset kontrollima õppida

Kui sa oled mees, kes ühe minuti jooksul jõuab nii lõpuni kui vahetab ka linad ära, siis on kahjuks sulle kurbasid uudiseid. Tee nii palju harjutusi kui tahad, sinust ei saa kunagi pornofilmidest nähtud spetsialisti, kes mitu tundi vastu peab.

14. Kõige olulisem asi, mida naine voodis tahab, on orgasm

Naine tahab lähedust, mitte orgasmi. Noh, loomulikult ei välista teine esimest või esimene teist — ta lihtsalt tahab sind ja teie suhet täiel rinnal nautida.