Uute trikkide otsimiseks konsulteerisime spetsialistidega ja saime teada mitmeid seni kaardistamata erogeenseid tsoone, milles on nii palju närvilõpmeid, et neid suudeldes jõuab punktist 0 kerge vaevaga… poosi number 69. Saamaks teada, kus need tsoonid asuvad ja kuidas juba täna õhtul voodielule vürtsi lisada, pead lihtsalt edasi lugema.

Mõnupunkt nr 1
Ülitundlik huulekontuur

Suudelda oskab muidugi igaüks. Aga selle peale, et huulte ümbruses on niivõrd palju närve, ise ilmselt ei tuleks.
Suu ümbrus on tegelikult väga tundlik, kuid inimesed keskenduvad suudeldes vaid huultele. Kui näpuotsaga imeõrnalt ümber huulte vead (nagu joonistaksid pliiatsiga huulekontuure), tunned peaaegu kõdi. See ei tähenda muidugi, et peaksid suudeldes partnerit suu ümbert täies ulatuses limpsima, see oleks ikka väga veider. Selle asemel suudle teda, nagu sa seda tavaliselt teed, siis aga kasuta keeleotsa selleks, et seda mööda tema ülemist huulekontuuri vedada. Mängi taas suudlustega ja seejärel tee sama ta alahuulega. Alateadlikult seostub see mehel suuseksiga — nagu su keel liiguks ümber ta peenisepea. Tehnika töötab ka siis, kui tema seda sulle teeb — see paneb sind mõtlema, mida selle keelega veel teha saaks…

Mõnupunkt nr 2
Seksikas lohuke, kus kael kohtub rinnaesisega

Kogu nahapind lõuast õlgadeni on erogeenne tsoon, kuid on üks eriline paik, mis toob eriti kiirelt kananaha ihule — lohuke rangluude vahel. Selles kohas on nahk väga õhuke ja selle all on oluliselt vähem rasvkude kui mujal. Seega on see paik ka tundlikum.
Niisiis, kallima kaela suudeldes silita sõrmedega õrnalt tema rangluid õlast kaela suunas ning seejärel lohukest rangluude vahel. Võid teda sinna ka õrnalt suudelda. Soojuse ja puudutuse kombinatsioon mõjub kehale rahustavalt ja seega on kergem erutuda. Lisaks muutub naise puhul terve rinnaesine sellest tundlikumaks, kaasa arvatud rinnad. See aga omakorda suurendab naudingut.

Mõnupunkt nr 3
Kuumad siledad küljed

Alumistest ribidest puusadeni looklevad väga võimsad närvid, mille stimuleerimine on justkui otseühendus peenise või kliitoriga. Seda ala puudutades põhjustad vaagnapõhja lihastes refleksi nii meeste kui ka naiste puhul. See suurendab erutustunnet.
Loe aprillinumbrist:
• Intervjuu: Lady Gaga tahab sind.

• Täida tema nr 1 seksfantaasia.

• Kadunud Y-põlvkond.

• Saa ise enda turvameheks.

• Skoori 6 minutiga vapustav keha.

• Twitter ja Facebook – vestluse starter või
killer
?
Puudutused peaksid olema veidi tugevamad, sest teadupärast on küljed just need kohad, mis kohe eriti kõdi kardavad. Alusta vahetult ribide lähedusest, silita ja suudle ning liigu sedasi puusade poole. Mehe puhul võib seda tehes lausa silmaga näha, kuidas peenis lihaste kokkutõmbumisest liigahtab. Kui mees sinuga sama teeb, tunned kokkutõmbeid vagiina ja kliitori piirkonnas.
Selle triki kasu on mitmekordne — see pole mitte ainult mõnus, vaid loob ka aluse eriti võimsale orgasmile.

Mõnupunkt nr 4
Siidine künkake alaseljal

Sabakondist veidi ülalpool asuval kühmul on kõvasti mõnupotentsiaali. Selle käiku laskmiseks võite üksteisele näiteks massaaži teha. Alusta õlgadest ja liigu allapoole. Alaseljal vaheta tugevamad liigutused õrnade paituste vastu. See on nii tundlik ala, et isegi kõige pehmem puudutus tekitab mõnusaid külmavärinaid.

Veel mõned seksikad ideed: hõõru massaaži lõpuks alaselga õrnalt oma põsega. Ootamatu nahk naha vastas tunne on üllatav ja erutav ning suurendab hormoon dopamiini kogust ajus. Seejärel suudle seda kohta õrnalt. Või limpsi. Või kõdita oma juukseotstega. Võid ka ettevaatlikult küüntega kriipida. Kui mees kavatseb sulle samaga vastata, võiks tal habe aetud olla.

Mõnupunkt nr 5
Ülitundlikud reied

Üks n-ö plahvatusohtlikumaid närve kehas (nervus ilioinguinalis) paikneb üleval reie siseküljel. See paik on puudutusele ülimalt tundlik.

Tegelikult ongi targem see koht kõige viimaseks jätta ning alustada altpoolt, põlve kandist. Tee oma näpp märjaks (niiskus võimendab stimulatsiooni) ning vea sellega aeglaselt mööda reie sisekülge ülespoole. Seejärel õrrita teda veel — tee sama keelega.
Kuna nahk on selles paigas väga õrn, on ka oluline jälgida, kuidas teine sinu tegevusele reageerib. Kui ta võpatab, oled veidi üle piiri läinud ja tal on hoopis kõdi. Paranda seda, muutes oma puudutuste ja suudluste survet tugevamaks (sama kehtib ka siis, kui mees kasutab seda võtet sinu peal).

Kui su partner sind vastavast kohast puudutab, võid märgata, et su hingamine kiireneb, kubemepiirkonnas tekivad lihaste kokkutõmbed ja tunned, et sa ei saa enam pidama. Põhjus? Reite sisekülgi täiesti ülevalt lõpust hellitades stimuleerime ka genitaale, sest närvid nende läheduses saadavad ajusse mõnusignaale.
Ja ongi aeg lugemine lõpetada, oma mehele juhised kätte anda ja sõitu nautida…