Vanad reeglid pole muidugi tekkinud tühjale kohale, nende taga on aegade tarkus ja kogemus. Ja ikkagi jätavad need meid ilma uutest ja huvitavatest erootilistest kogemustest. Millised reeglid on siis oma aja ära elanud ja mis on tulnud nende asemele? Üks on selge: uued seksireeglid lähendavad meest ja naist rohkem, kui võiks arvata.

Vana reegel: parim seks kestab mitu tundi.

Uus reegel: hea seks on just nii pikk või lühike, nagu soovid.

Küünlad põlevad, mängib mahe muusika. Olete mõlemad otse duši alt tulnud ja teil on tundide kaupa, mõistusekaotuseni aega teineteisesse süüvida…

Olgem ausad, enamikul meist on selleks aega paar korda aastas. Elu pole just seksimaratonide poolt. Tark tegu on niisiis mitte loota ainult kahetunnisele laupäevaõhtusele seksimaratonile, vaid haarata kinni võimalustest, mida elu pakub. Kümme minutit enne laste koolist tulekut, köögis otse enne külaliste saabumist…

Mis on keerulisem, on kähkukaga orgasmini jõuda. Ometi pole see võimatu. Masturbeerides saavad naised rahulduse sageli paari minutiga. Järelikult peaks see olema võimalik ka koos mehega.

Selleks pead esiteks olema hästi üles köetud. Seksuaalfantaasiad aitavad siin kaasa. Teiseks ära karda ohje haarata, vaid tee just seda, mida sul on rahulduse saamiseks vaja. Olgu selleks siis asend mehe peal, oma käte või vibraatori kasutamine või mehe käte suunamine just sinna, kus sul on neid vaja.

Proovige ka „vaheaegadega seksi”, mis tähendab, et seks on jagatud laiali terve päeva peale. Hommikul kirglik suudlemine, hiljem paari minuti kaupa teineteise läheduse otsimine. Õhtuks oled enam kui valmis võimsaks lõppmänguks.

Järgneb…

Allikas: Redbook