Lisaks kasvatab see kiiresti lähedust ja usaldust.

Vana reegel: fantaasiad jäägu vaid mõtteisse.

Uus reegel: fantaasiatest rääkimine suurendab lähedust nii magamistoas kui ka väljaspool seda.

Oma salajastest soovidest rääkimine võib olla hirmutav. Esialgu võiksite vaadata või lugeda koos midagi erootilist ja siis rääkida, mis teile meeldis ja mis tekitas pigem vastikust. Kui teiste fantaasiatele kaasa elades pole teil enam piinlik teineteisele öelda, mis teid erutab, saate hakata ka oma salajasematest soovidest rääkima.

Kui ikkagi on raske mingit kindlat asja kirjeldada, proovige rääkida, kuidas on tunda tema tugevaid käsi oma kehal, tema kuuma hingeõhku oma kaelal, pehmet tuult puhkuse ajal rannas… Seksuaalfantaasiad ei tähenda üksnes episoodi pitsapoisi ja koduperenaise vahel. Pelgad puudutused, helid ja mälestused võivad samuti tekitada seksuaalseid seoseid.

Kui teil on kunagi olnud näiteks koos väga kaunis puhkus, võid mehele unistavalt öelda: kas poleks tore, kui oleksime mõnel troopilisel saarel, kuskil rannamajas… Mees vastab — ja su nahk on nii soe ja pruun ja ma suudlen sind päikesepaistel… Lause-lauselt tekib kirglik lugu.

Fantaasiatest rääkimine ei tähenda tingimata, et need tuleb ka ellu viia. Muidugi võib nende teostamine asja juurde kuuluda, kuid see ei peaks olema eesmärk omaette. Kõige tähtsam on aru saada, et seks algab peast ja aju on võimas „seksuaalorgan“. Pelk rääkimine toob teid kaht teineteisele lähemale.

Järgneb…

Allikas: Redbook