Võib ju juhtuda, et üks kahest on mõnikord lihtsalt liiga väsinud. See ei tähenda siiski, et seks tuleb edasi lükata. Vastupidi, anna juhtimine käest ja lihtsalt naudi.

Vana reegel: mõlemad partnerid peavad voodis ilmutama ühepalju aktiivsust.

Uus reegel: mõnikord võib kontrolli täielikult käest anda, teinekord kõike ise juhtida.

Kõige tähtsam on, et te ei keskenduks liiga palju mingile eesmärgile, näiteks soovile korraga rahulduseni jõuda. Keskenduda tuleks omaenda naudingule. Kui annad ohjad täielikult mehe kätte, ei pea sa muretsema sellepärast, mida sa teed või mis edasi juhtub. Võid elada ja tunda just selles hetkes.

Ja kui võtad ohjad hoopis enda kätte, vabastad mehe survest “hakkama saada”, mis paljusid mehi rõhub.

Võib juhtuda, et mehe käte vahel täielikult nautimisele keskenduda osutub keeruliseks. Paljud naised on nii harjunud “andma”, et “saamine” osutub tõsiseks väljakutseks. Ometi tahavad paljud mehed väga naisele naudingut valmistada ega vaja seda, et kogu aeg peab nende enda vajadusi silmas pidama.

Kui naisel õnnestub end täielikult lõdvaks lasta, võivad tulemused olla vapustavad. Näiteks on sul tööl vilets päev olnud ja õhtul tunned, et ei jõua kätt ega jalga liigutada. Mees aga hakkab sind silitama ja suudlema — ega lubagi sul endal midagi teha. Lased ennast lõdvaks ja ainult tunned, mida ta teeb. Kindlasti erutab see sind unustamatult ja mees hakkab arvama, et tal on võluvõimed.

Kuidas anda ohjad mehe kätte? Näita talle ette! Mängi ühel õhtul riivatut ülemust. Ütle, et sel õhtul keerleb kõik vaid tema ümber, aga pangu ta hästi tähele, sest järgmine kord peab ta kõik tagasi tegema.

Järgneb…

Allikas: Redbook