PATAREIJÄNES

Kui küsida sellelt tüübilt, kui tihti ta seksib, siis vastab ta tavaliselt — suhteliselt vähe, vaid viis korda nädalas… Tema naine ei julge tõenäoliselt mehe kodus olles duši allagi minna, sest oht jalust maha rabatud saada on üsna suur. See mees nimelt suudab alati, igal pool ja pidevalt. Kahjuks on vähe neid naisi, kes temaga sammu pidada jõuaksid.

SPRINTER

Pole hullu, on veelgi halvemaid variante. Paavianide paaritumine võtab näiteks vaid kümme kuni kakskümmend sekundit. Ühel inimsoost pärit meesisendil peaks aga natuke rohkem aega varuks olema. Loomulikult püütakse seda “kiirustamist” erinevate teooriatega põhjendada, näiteks teooriaga mehe bioloogilisest pärandist. Selle kohaselt pidigi mees oma toimetustega võimalikult kiiresti hakkama saama, et mitte kiviajal karjakaupa ringiluusivate verejanuliste kiskjate saagiks langeda. Tõsi või mitte, aga tänapäeval peaks elu tänu mõõkhambuliste tiigrite puudumisele siiski lausa lust olema või kuidas? Muidugi teame me kõik, et mees võib väga kiiresti ja kergesti erutuda, aga kuhu jäävad pidurid?

MARATONIMEES

Kuskilt on talle meelde jäänud, et naised vajavad pisut rohkem aega kui mehed. Selle põhimõtte järgi ta püüabki käituda, aga samas ei pane ta tähelegi, et see “pisut” venib mõnikord väsitavaks ja tüütuks igavikuks. Muidugi võiks naine ju aega siis otstarbekalt kasutada, mõeldes kasvõi köögi remondile või muudele globaalprobleemidele, aga see pole antud juhul asja mõte. Samuti ei ole suurem osa naistest huvitatud mehe nn sportliku auahnuse rahuldamisest stiilis — mida kauem, seda kõvem tegija. Maratonimees oleks nagu üle võtnud vanade indiaanlaste kombe, ainult, et skalpide asemel kogub ta orgasme. Õnneks ei saa ta kunagi teada, et mingi osa neist on lihtsalt teeseldud, kuna naine enam ei jaksanud või ei viitsinud.

SILITAJA

See mees on samuti armuasjadest üht-teist lugenud. Meelde on talle jäänud, et naised armastavad silitamist ja paitamist. Nii ta siis silitabki. Mõnus, aga seksiks seda nimetada ei saa, pigem on tegu lihtsalt lõõgastava protseduuriga. Kui naine mõne meesterahva poolt tugevat muljumist tahab saada, läheb ta tõenäoliselt massööri juurde, mitte ei nõua vastavat teenust oma voodipartnerilt.

PROFF

Proff on… proff. Ta tunneb naise erogeenseid piirkondi ning teab, mis on G-punkt. Tänu sellele oskab ta naisega ümber käia nagu ühe unikaalse aparaadiga, mille puhul õigele nupule vajutamine ka soovitud tulemuse tagab. Tema ainuke puudus on see, et ta on programmeeritud seda “õiget” tehnikat üha uuesti kordama. Väiksemgi kõrvalekalle tavapärasest perfektsest plaanist süstib temasse hirmu, et midagi võib viltu vedada. Tasuks aga meeles pidada, et iga naine tüdineb kord perfektsionismist, pisut mängulisust ei teeks ka ühele läbi ja lõhki professionaalile paha.