Mida mitte kanda

Vältige esemeid multifilmikangelastega, nutikaid hüüdlauseid a la “emba mind” ja “ma vajan kallistust” ja flanellist esemeid. Ja kui teie partneril ei ole just vanamemme-fetišit, siis vaevalt et ta tahab näha, mis peitub lohmaka suure lillelise telksärgi all.

Kuidas te oma T-särki ka ei armastaks, teie partneril võib tekkida tunne, et te ei näe piisavalt palju vaeva, kui te seda voodis igal õhtul kannate. Magada võib ka alasti ja see soodustab kehalist kontakti, aga samas mõjub see nagu magustoidu serveerimine enne eelrooga — see rikub üllatusmomendi.

Meeste seksuaalsus tugineb suuresti ootusele ning tal on erutavam näha teis ahvatlevat kingitust, mida aeglaselt lahti pakkida, kui tegutsemisvalmis amatsooni.

Seksikas rõivastumine tema rõõmuks

Napi jalgevahega püksikud vaevalt et rõhutavad teie kehakaunidusi. Kui mees on otsustanud teile seksika pesueseme osta, siis juhtige ta korralikku pesukauplusse. Sellisel juhul saate te nailonõuduse asemel midagi, mis on teie naha vastas hea ja tekitab teis ka vastavat meeleolu.

Mis magamisse puutub, siis on arvukaid seksikaid öösärke, mis on stiilsed ja samas ka mugavad. Kuigi seksiriided ja ööriided ei ole sünonüümid, võib neid kaht kombineerida näiteks läbipaistva babydoll öösärgiga.

Hoidke valitud buduaariesemeid erilisteks romantilisteks puhkudeks — siis pole kahtlustki, mis päevakorras on, kui ta teid selles esemes näeb. Teil peaks olema vähemalt üks pesuese, mis rõhutaks teie parimaid külgi ja tekitaks teis võitmatult seksika tunde.

Jalad, istmikud, kõhud

Kui te ostate seksikat aluspesu, ärge küsige eneselt, kas see paistab teie riiete alt välja või mitte. Selle asemel küsige eneselt, kas te näete selles välja suurepärane ja luksuslik.

Teie pilk võiks peatuda pitsil (sellisel, mis ei aja sügelema), siidil, satäänil, paeltel, võrgul ja lipsukestel. Rinnapartiid rõhutavad korsetid ja liibuvad siidöösärgid toovad välja teie figuuri. Enamust mehi erutab pööraselt punane aluspesu, seega võiksite asendada sellega oma igapäevase musta.

Vältige venivat nailonit, sportlikku puuvillast ja üldse kõike sellist, mis võib mõjuda kandevõrguna.

Stringid ja muud napid püksikud on suurepärased, aga tervet istmikku katvad suured püksid mitte. Parim lahendus on valida küljelt seotavad niinimetatud stripparipüksid. Ja hoolitsege selle eest, et rinnahoidja istuks hästi — neli rinda ei ole kuigi kena vaatepilt.

Kas te vihkate oma kõhtu? Ostke lai 1950te stiilis sukahoidja või kinnitage sukad korseti külge.

Mõned mehed eelistavad sukkpükse, aga üldiselt on tavalised sukad või pitsist ülaäärega ihu vastu kleepuvad sukad parim lahendus. Värviks valige must, mustjas või eelistage võrksukki. Valged sukad näitavad teie jalgu väheküpsenud vorstikestena. Sukahoidjad on tavaliselt seksikamad kui kummiäärega sukad, kuna on traditsioonilised ega jäta reiele soonimisjälgi.

Jalafetiš

Paar buduaarikingi on hea investeering. Neil peavad olema kõrged kontsad, pahkluud ümbritsevad rihmad või paelad ja terav nina. Need näitava teie jalgu pikemana ja istmikku vormikana.

Sulgedega ehitud lahtise kannaga kingad, mida kandis Marilyn Monroe, on kindlad võitjad. Magamistuppa võivad sobida ka reieni ulatuvad saapad — aga ainult siis, kui teil on jalad nagu Julia Robertsil “Pretty womanis”, vastasel juhul näete te välja nagu Saabastega Kass.

Seksikad riided mehe seljas

Mees teeb lõpliku otsuse seksikate magamisriiete osas ise, aga kahjuks on nende valik piiratud. Äsjaostetud paar aluspükse, mis toovad välja ta kehakuju, mõjub teile arvatavalt kõige paremini. Kui teie valite välja mehe magamiskostüümi, siis pidage meeles, et meestele sobib kõige paremini puuvill, siid või mitte midagi — ja nii nagu teie enda voodiriietega, vältige multifilmikangelasi ja lööklauseid.