Ennast rahuldama õppides on naine kütkestavam ja nauditavam nii enesele kui ka mehele. Meespoolt tõmbab ligi sisemine veetlus, harmoonia ning rahulolu oma kehaga. Eneseväärtustamine aitab leida väärilist partnerit. Seda vaid siis, kui käivituvad võimsalt vastaspoolused, yini-yangi energiad. Madal enesehinnang ja nõrgema partneri valik ei võimalda armurõõme keha, hinge ja vaimu tasandil täielikult kogeda. Kui väärilist partnerit parasjagu pole, ei tohiks lakata ennast armastamast.

Abiks:

1. Rindade stimuleerimine ringikujuliselt masseerides-silitades.
2. Kliitori stimuleerimine kuni orgasmini. Hoia selg sirge ning suuna keeleots suulae keskele, pinguta päraku ümber olevaid lihaseid.
3. Sissehingamise abil seksuaalenergia suurendamine.

“Munasarjahingamine”: kujuta energiat liikumas munasarjadest üles emakasse ja sealt alla “hui Yin” punkti kahe ava vahel. Sealt üles mööda selgroogu neerudesse, kukla-avasse, üle pealae kulmude vahele “kolmandasse silma”, sealt südamesse ja päikesepõimikusse ning naba all olevasse katlasse. Korda harjutust, kuni suudad taltsutada perutavat hobust – oma seksuaalenergiat.
4. Kuulidega mängi alles siis, kui see lihtne harjutus on selge ehk tupp ja lihased kuulide liigutamiseks valmis. Alguses on lihtsam püsti harjutada, tallad tugevalt maas. Vajaduse korral hoia käsi rusikas, võid abiks pingutada ka teisi lihaseid. Kui kuul “kaob ära”, heida selili ning oota rahulikult, ta “voolab” ise välja.

Head on obsidaankuulid, mis on valmistatud vulkaanipurske tagajärjel maapõues tekkinud klaasist. Obsidaan aitab inimesel endaga kohtuda, tasakaalustades kehas mees- ja naispoolust. Teades, kes oled, ja end sellisena armastades annad võtme oma partnerile.

NB! Kuulid tuleb enne kasutamist keeta ja jahutada. Aseta munakujuline kuul laiema otsaga ülespoole.