“Ma ise pole tavalisest veidramate fetišitega kokku puutunud, kuid mu sõbranna abikaasa armastab väga sidumismänge — isegi nii väga, et tavaline seks teda nii väga ei köidagi. Sõbranna on mulle kurtnud, kuidas vahel tahaks lihtsalt head seksi, aga mees palub end jälle kinni siduda või seob kinni tema randmed… ” (Katrin, 29)

“See on vist üpris levinud fetiš, aga mulle meeldib näiteks väga varbaid lutsutada. Elukaaslane minu karvaseid varbaid eriti suhu panna ei soovi, aga tema omade imemine ja lakkumine kütab mu nii üles!” (Karl, 26)

“Ma ei tea, kas seda just fetišiks nimetada saab, aga minu abikaasa tahab enamjaolt seksida ooperi saatel. Algul ajas see mind naerma, kuid tegelikult on asi päris tõsine… Ilma kõrgete nootideta ta “lõpuni” ei jõua.” (Maarika, 44)

“Minu eksmehele meeldis mu kõhu pealt asju lakkuda. Algul oli selleks Nussa kreem või jäätis, kuid ükskord kui meil midagi magusat polnud pakkus ta välja hapukoore… See oli üpris kummaline ja ootamatu.” (Kati, 24)

“Mu kunagine sekspartner tegi terve aja nurrumishääli ja palus mind, et ma “vihase tiigrina” tema peale uriseksin.” (Toomas, 30)

“Mu sõbranna rääkis mulle huvitava loo… Nimelt tabas ta ükskord vannitoast tagasi tulles, et mees oli vahepeal tema pitspesu jalga pannud. Olevat tahtnud tunda selle pehmust ja siledust ja tahtis, et naine teda läbi pesu erutaks. Sõbranna loomulikult ei teinud seda, aga… MIS mees see selline oli!?” (Kadi, 31)

“Mu naine tahtis ükskord lapse suure pehme kaisukaru seksi ajal meie vahele panna, et “mõnus ja pehme” oleks. Ma võin paljude asjadega kaasa minna, aga lapse mänguasjadega mina ei seksi!” (Tarmo, 40)

“Ma oskan vabalt prantsuse keelt rääkida ja see erutab mu noormeest väga. Ta tahab, et ma talle seksi ajal prantsuskeelseid meelitusi sosistaksin — ütles, et see on eriti kuuma kõlaga.” (Jaana, 23)

Kallis lugeja, mis on kõige veidram fetiš, millega sina kokku puutunud oled? On sul ehk endal mõni?