Hamburgi seksiteadlase, professor dr Werner Habermehli poolt läbi viidud uuring jälgis sadade saksa naiste sekselusid ja võrdles tulemusi vastavalt juuksevärvile. "Punaste juustega naiste sekselud olid silmnähtavalt aktiivsemad, kui teiste juuksetoonide esindajatel," väidab Habermehl. "Uuring tõestab, et punapead on tõepoolest keevalised."

Habermehl lisas ka, et naised, kes värvivad oma juuksed punaseks, saadavad välja selge signaali, et otsivad oma ellu partnerit.

"Isegi õnnetutes suhetes naised kipuvad oma juukseid punaseks värvima, et saata oma kallimale selge signaal. Seeläbi ütlevad nad, et otsivad oma ellu midagi paremat," räägib ta.

Jessica Chastain ja Chris Hemsworth

Ka psühholoog Christine Baurmanns tunnistas, et punane värv peegeldab kirge. "Kui mees näeb punapead, teab ta, et sellele naisele ei meeldi jamada ja ta on seksi suhtes väga otsekohene," teab ta.

Lisaks tuleb välja, et punapeadel on ka geneetilised supervõimed. McGilli ülikooli uuring näitas, et punapead taluvad 25% rohkem valu kui teiste juuksetoonide esindajad. Rotterdami Erasmuse ülikooli teadlased leidsid aga, et punapead näevad keskmiselt kaks aastat nooremad välja, kui nad tegelikult on.

Seega, blondidel võib küll olla lõbusam elu, aga tuleb välja, et punapead on jätkuvalt võitjad.

Allikas: LADbible