1. Naiste kogemus: väiksema peenisega mehed on suurema tõenäosusega valmis voodis rohkem panustama

Sageli on nii, et suure varustusega mehed arvavad, et nad peavad voodis naise rahuldamiseks vähem vaeva nägema. Pool tööd teeb ju püksisisu ära, kas pole? Nii muutub seks aga pikapeale naise jaoks tuimaks hõõrumiseks, mis enam tulemust ei anna. Väikese peenisega mehed on aga teisest puust tehtud — nende jaoks on oluline naine iga kord orgasmini viia ja nad on valmis selle nimel ka vaeva nägema. Vahet ei ole, kui palju aega selleks siis lõppkokkuvõttes kulub!

2. Suurem peenis ei võrdu alati paremate orgasmidega

Pea meeles, et paljud naised ei jõuagi pelgalt vaginaalse seksi käigus orgasmideni. Vaja on ka muid oskuseid! Seega, olgu peenis nii suur kui tahes, see ei too endaga kaasa meeliülendavaid orgasme. Oluline on teada, kuidas oma kehadega mängida.

3. Seks ei pea valus olema

Suurema peenisega meestega seksimisel on alati omad piirangud — on poose, mis naiste jaoks liialt valulikud ja ebamugavad on ja seega võib nii mõnigi asi proovimata jääda. Seega on väiksema meheauga partnerid siinkohal au sees — rohkem katsetamist ja mängulusti!

4. Suhe baseerub ka muul kui seksil

Jah, suhte alguses võib ju suur muhk püksiluku taga naise vere tõeliselt keema panna ja peast pööraseks ajada, kuid see ammendab end mingi aja jooksul. Loomulikult ei ole iga väikese peenisega mees tõeline romantik ning iga suure peenisega mees täielik oss, kuid kuskilt on sellised stereotüübid siiski tekkinud. Ja nagu öeldakse, kus suitsu, seal tuld.

Allikas: Glamour