Mida tunneb minu mees, kui ta vaatab teisi naisi?

Kui mees näeb tema arvates atraktiivset naist, siis tema keha vastab silmapilkse seksuaalse polarisatsiooniga. See ei ole seotud tunnetega. See on tema jaoks ligitõmbav nagu äsja valmistatud kohvi aroom, nagu kauni vikerkaare märkamine või lille joovastava aroo- mi nuusutamine. See on hetk erutust, laine ihalust ja imetlust.

Sellist laadi külgetõmbejõud ei mõjuta mehe armastust tema väljavalitud partneri vastu. Kui sinu mees näeb atraktiivset naist, siis ei muuda see tema armastust sinu vastu. See ei ole üldse seotud armastusega. See on meheliku ja naiseliku energia seksuaalse külgetõmbejõu füüsiline vastukaja.

Miks on minu mees seksi ajal nii mehaaniline?

Naisele on armatsemine midagi sisemist, südant puudutavat ja sügavamaid tundeid haaravat. Naisel on süda, keha, tunded ja seksuaalsus kõik ühte põimunud. Et saada täielikku naudingut, tuleb avada oma süda ja keha, see tähendab muutuda haavatavaks. Sa lubad kedagi enda sisse, avad talle oma olemuse. See on väga intiimne, armastav, tundeline, püha ja siiras sündmus.

Bioloogiliselt asetsevad mehe suguelundid väljaspool tema keha, tõenäoliselt on tegemist tema kõige pinnapealsema organiga, mis asub südamest kõige kaugemal. Tema jaoks toimub vahekord väljaspool tema keha, sinu sees. Tema ei pea ennast avama ja muutuma haavatavaks. Meeste ja naiste suhtumine seksuaalsesse vahekorda on psühholoogilisel tasandil väga erinev. Paljudele meestele on seks, vähemalt psühholoogilisel tasandil, nagu šokolaadi söömine. Šokolaad maitseb hea, ükskõik kui paha su tuju parajasti on. Mõnikord on nii, et mida halvem tuju, seda paremini maitseb. Ei ole eriti tähtis, kellelt sa selle šokolaadi saad, maitseb ikka.

Seks võiks olla mehele sama püha, kui see on naisele. Aga üldiselt on naistel raske tundeid seksist lahus hoida. Sellest, mida naine arvab enesest ja mida tunneb partneri vastu, sõltub tema jaoks vahekorra meeldivus ja õnnestumine.

Paljude meeste jaoks pole see nii. Nende jaoks on seks meeldiv kehaline tegevus, nagu sportimine või jäätise söömine.

See ei ole alati niiviisi. Ka mehed avaldavad oma sügavat armastust läbi seksi. Aga kõige madalamal seksuaalsuse tasandil on tegemist lihtsalt rahulduse saamisega. Aeg-ajalt mehed tahavadki sellist seksi ja on rõõmuga nõus selle eest prostituudile maksma. Armastusega ei ole siin midagi pistmist.

Mehele võib seks olla võrdväärne masturbatsiooniga. Võib olla, aga ei pea olema. Naistel on mõnikord raske oma mehe tunnetest ja mõtetest aru saada. Kuidas saab nautida seksi nagu jäätise söömist või sportimist, lahus tunnetest ja armastusest.

Samamoodi on meestel raske naiste tundeid ja mõtteid mõista. Mehele on seks mõnu pakkuv tegevus. Ta ei saa aru, miks naine ei naudi tunneteta seksi. Mees võib mõelda: „Me mõlemad saame ju naudingu.” Tema arvab asjast nii ja kujutleb, et nainegi naudib seksi just samamoodi. See on lihtsalt lõbupakkuv füüsiline kogemus. Nagu massaaž, mootorrattaga sõitmine, päikese käes istumine või magusa papaia söömine. Kõik need tegevused valmistavad kehalist rõõmu. Mõned naised võivadki seksi nii kogeda, aga rohkem on selline mõtlemine omane meestele. Meestelt nõuab teistmoodi suhtumine seksi palju pingutust ja õppimist. Tavaliselt tutvuvad mehed seksiga varajases nooruses masturbatsiooni kaudu. Nad õpivad varakult, et seks on genitaalne erutamine, mis viib orgasmini. Sageli on mehel sellest kõrgemat seksuaalsust päris raske õppida.

Samast situatsiooni võiksid sa kogeda, kui näiteks üritaksid lahendada matemaatikaülesandeid rannas kuuma päikese käes lamades, kus jahe vesi üle su jalgade suliseb ja sõber sulle massaaži teeb. Tõenäoliselt oleks sul sellise kehalise mõnulemise ajal väga raske olla vaimselt valmis matemaatikaülesannete lahendamiseks. Samamoodi on meestel raske olla emotsionaalne, kui nad parajasti kehalisi mõnusid naudivad.

Mehed ja naised on seksuaalselt väga erinevad. Sinu ülesandeks võiks olla mehe seksuaalne äratamine. Õpeta teda, kuidas vabastada oma teadvus, tulla tagasi kehasse ja tunnetada seksuaalset lähedust südamega.

Sinu jaoks on see väga lihtne ja loomulik, tema jaoks aga aastatepikkune harjutamine. Paljud mehed tegutsevad just seksuaalsuse füüsilisel tasandil, sest meie kultuur ise toetab vähest pühitsetust ja pühadust kõiges, eriti aga selles valdkonnas.

Miks minu mees ei ole lähedane pärast orgasmi saamist?

Paljudel meestel väheneb seksuaalne iha pärast orgasmi saamist, samuti kaob võime uuesti erektsiooni saavutada. Pärast orgasmi mehe polaarsus sinuga kaob ja ta kaotab ka sinuga ühtekuuluvuse. Paljudel meestel nõuab armastuse ja seksi ühendamine tõsiseid pingutusi. See võib võtta aastaid. Selleks et õppida, kuidas olla õrn ja armastav, peavad mehed ületama kalduvuse suhteliselt kiiresti orgasmi saada.

Orgasmiga kaasneb mehe energias sügav muutus. Energia saab otsa. Pärast seda teravat tagasiminekut jäävad nad tavaliselt magama või on suhteliselt loiud. Seksuaalse armastuse magnetiline jõud ei ahvatle teda enam polaarsesse kaisutusse.

Paljudele naistele ei ole orgasmi saamine nii äärmuslik muutus. Naised on võimelised saama isegi mitu orgasmi järjest, ilma et kahaneks nende seksuaalne energia või polarisatsioon. Suurem osa naisi jääb polariseerituks, olenemata sellest, kas nad on saanud orgasmi või mitte. Suurema osa meeste puhul see nii aga ei ole.

Nii et kui sa tahad, et mees vastaks sinu seksuaalsetele võimetele, siis ole valmis teda kannatlikult aitama, kuidas seemnepurset edasi lükata. Muidu ole valmis öösiti, kui sina oled täis seksuaalset armastuse energiat, kuulama enda kõrval norskavat meest, kes on täiesti tühi igasugusest energiast.

Miks pildid alasti naistest meest nii erutavad?

See on tõestisündinud lugu. President Coolidge ja tema naine, riigi esimene leedi, olid kord ülevaatusel ühes suures riiklikus farmis. Nad möödusid kanalast, kus esimene leedi nägi kukke ja kana vahekorras. Ta pöördus farmeri poole ja küsis: „Kui tihti see kukk on vahekorras?” Farmer vastas, et see kukk teeb seda vähemalt 20– 30 korda päevas. Esimene leedi viipas presidendi poole ja ütles farmerile: „Öelge seda talle!”

Niisiis jalutas farmer presidendi juurde ja ütles: „Härra president. Esimene leedi tahab, et ma teile teataksin, et see kukk on päevas vahekorras 20–30 korda.” President mõtles hetke ja küsis: „Kas alati sama kanaga?” Farmer vastas eitavalt ja kinnitas, et alati erineva kanaga. Selle peale president naeris ja ütles: „Seda esimesele leedile öelgegi!”

Bioloogide žargoonis on olemas mõiste „Coolidge’i efekt”. See on oma nimetuse saanud sellestsamast kuulsast intsidendist. Mõnikord tuleb tõuloomade kasvatamisel ette juhtumeid, kus isane isend keeldub pärast paari korda emasega paaritumast. Aga kui talutatakse sisse uus emane, on isasloom värske ja taaspolariseeritud ning valmis kohe vahekorda astuma. See ongi Coolidge’i efekt.

Meestele meeldib vaadata võõraid alasti naisi filmides ja ajakirjades. Sel tasandil sarnanevad mehed (ka naised) loomadega. Nad erutuvad seksuaalselt uut naist nähes isegi siis, kui too ilmub pildil või kinos. Coolidge’i efekt mõjub meestele samamoodi nagu kukkedele, täkkudele ja pullidele.

Kas kõik mehed unistavad teistest naistest?

Mõned mehed ei soovigi kellegi teisega seksida peale oma naise. Mõned naised soovivad aga olla vahekorras paljude meestega iga päev. Pärast aastaid meeste ja naiste nõustamist võin ma öelda, et üldiselt on mehe peamiseks seksuaalseks fantaasiaks olla järjestikku vahekorras mitme erineva kütkestava partneriga. Enamik naisi eelistab paljudele sekspartneritele ühte sügavuti arenevat intiimsuhet. Naise peamine unistus on jagada armastust ühe kindla, väga intelligentse, humoorika ja ausameelse mehega. Nii et meie kultuurile omane monogaamne abielu toetab tegelikult enamikku naisi nende põhilistes seksuaalsetes unistustes, aga suurema osa meeste unistusi keelustab.

See on üks põhjus, miks paljud mehed on abiellumise vastu. Nad tahavad küll abielluda, sest nad soovivad sügavat ja kestvat intiimsuhet, aga sellega eitavad nad oma esmaseid seksuaalseid fantaasiaid.

Kui mees abiellub, siis arusaadavalt ohverdab ta midagi olulist, mida naine tegema ei pea. Näiteks on pulmades isamehe kohustuseks toetada peigmeest, et ta sest katsumusest läbi saaks. Tavaliselt on peigmees see, kes higistab ja on rahutu, aga pruut särab ja kiir- gab. Naise jaoks on abiellumine tema südamesoovi täideminek. Mehe jaoks tähendab see loobumist oma loomupärastest soovidest.

Kui mehed on omavahel, lasevad nad oma tunnetel voolata. Seda on selgelt näha homoseksuaalsete meeste puhul. Nemad ei pea tegema kompromisse. Enne aidsi kriisi oli homoseksuaalsetel meestel uskumatult palju erinevaid seksuaalpartnereid. Enne aidsi toimusid geibaarides ja -saunades seksorgiad, kus mehed võisid olla vahekorras niipaljude partneritega, kui tahtsid. Heteroseksuaalsed mehed unistavad sellistest vahekordadest naistega.

Tegelikult on igal mehel, kellest saab sinu partner, oma seksuaalsed fantaasiad. Isegi siis, kui ta on pühendunud täielikult sinule ja kui ta armastab sind üle kõige maailmas, fantaseerib ta seksist teiste naistega, kuigi on otsustanud unistustele mitte järele anda. Ta võib nii mõelda, aga käitub nagu monogaamne suhe ette näeb. Kui sinu mehel on armuafäär, pead sa midagi ette võtma.

Ära kunagi hoia tagasi oma tundeid ega lase tal teha, mida ta tahab. Võib-olla, et ta on teise naisega lihtsalt lõbu pärast ja armastab sind endiselt. Aga ole enese vastu aus – on sel tähtsust, mida ja miks ta teeb.

Leia endale selline partner, kes on valmis tegema selliseid kokkuleppeid, mille järgi sina elada saad. Te mõlemad peate arvestama teineteise vajadusi. Sa pead vormima oma suhet oma arusaamade järgi. Kui sinu kõrgeim nägemus on armastus, siis peab sinu suhe pakkuma sulle igakülgset armastust, mis kindlustab sinu ja tema vahelise seose, mille abil kasvatate eneses oskust armastust anda ja vastu võtta.

Kui ta ei ole võimeline sind tõeliselt armastama ja ei võta suhet sinuga tõsiselt, siis ei ole ta võimeline ennast tõeliselt siduma ka kellegi teisega. Armuafäärid teistega ei täiusta teievahelisi suhteid. Ainult sel juhul olete teie, sina ja sinu mees, võimelised omama ka teisi intiimsuhteid, kui teie vahel on olnud varem tõeliselt täiuslik armastus ja see keegi teine ei kahanda ka nüüd teie usalduslikku armastust. Aga sellist situatsiooni kohtab väga harva.