1. Ära hakka voodist voodisse hüppama

Sa võid mõelda, et see on hea selleks, et sa ennast kellegagi emotsionaalselt ei seoks. Aga usu, palju hullem on lisaks kaotusvalule ka oma eneseväärikuse pärast põdema hakata. Pealegi emotsionaalselt siduvaks võib osutuda ka ainult üks öö, nii et see pole vabandus kiirelt partnerite vahetamiseks.

2. Harrasta turvaseksi

See on muidugi ilmselge, aga kordame ikka üle. Viimane asi, mida sa praegu vajaksid, on mõni haigus või veel hullem, rasedaks jäämine.

3. Ära maga kellegagi lihtsalt kättemaksuks

Võib-olla läksite lahku sellepärast, et ta pettis sind ja sa tahad kätte maksta — ära üritagi, teda ei huvita. Ainult sa ise saad veel rohkem haiget. Mees ei oleks sind petnud, kui teie suhtes oleks olnud kõik ideaalne ning teda oleks kangesti huvitanud, mida sina tunned.

4. Nimeta asju õigete nimedega

Ütle oma lohutuspartnerile ausalt, et see on ainult seks ja sa ei ole end valmis emotsionaalselt siduma. Jah, sina said haiget, aga su partner on ka inimene — ta väärib tõde, et ta saaks siis ise otsustada, kas ta suudab lihtsalt seksida või oleks tal seda tehes oht sinusse armuda. See, et sina haiget said, ei tähenda, et sa võiksid omakorda teistele haiget teha.

5. Anna endale aega

Nagu sa kuulnud oled, siis aeg parandab kõik haavad. See on tõsi: see on tõpoolest aeg, mitte uue partneri voodi, mis haavu parandab. Nii et anna endale aega paraneda: võõras voodi võib su valu küll mõne hetke leevendada, aga läbi pead oma valu põdema siiski üksinda, omaenda voodis — ainult nii saad sa sellest lõpuks ka üle.

Kindlasti pea meeles, et ehkki lohutusseks võib tunduda väga ahvatlev, tuleb praegusel ajal olla eriti ettevaatlik.

Allikas: She Knows