Enamikule naistest on seks ja orgasmi saamine viie minutiga või isegi vähema ajaga raske ettevõtmine, sest tavaliselt kulub ju sellele oluliselt rohkem aega. Kuid kui aega vähe, annab ühtteist plaanida.

Mõtle seksile
Mõtle erutavale seksistseenile paar tundi enne kohtumist kallimaga, saates talle meelaid sõnumeid, kuidas võiks seksida, mida soovid talle teha või mida tema võiks sulle teha.

Mis sind erutab?
ära looda täiuslikule seksile, koonda mõtted sellele, mis sind veel ja kindlasti erutab. See võib olla näiteks viis, kuidas ta sind kallistab, su kaela suudleb või vaatab sind.

Loo meeleolu
veeda aega erinevatele seksistseenidele mõeldes — ehk meenub mõni äärmiselt erutav vahekord, mida sooviksid veel kogeda või loe hoopis erootilist kirjandust.

Jäta riided selga
Hoia esialgu riided seljas, juhi kallima käed kohtadele, mis sind seksilainele viivad. Las ta puudutab sind intensiivselt, kui aluspesu on sul veel seljas.

Võta seksmänguasjad appi
Vibraator võib olla suureks abiks, kui on vaja kähkukat teha. Vibraatorile on tundlikud paljud piirkonnad kehal: kliitor, vagiina, rinnad, rinnanibud, aga ka mehe peenis.

Allikas: goodtoknow.com