• Poes hakkab sul automaatselt tööle müstiline sisetunne

Jah, see on tõsi! Isegi kui sa pole kunagi endale lelu valinud, tabab sind poes erinevaid tooteid vaadates mingi äratundmine. Nii nagu pruudid tunnevad kleiti valides ära selle õige, mis sära silmisse toob, tunneb ka su keha ära lelu, mis just sulle kõige paremini sobib. Klienditeenindaja saab nõustada kuju, materjali ja funktsioonide osas, aga isegi kui sa seda tunnistada ei taha, siis põhjus, miks hakkad lillale jänkule roosat puidust dildot eelistama, peitub sinu keha sügavamas teadmises, mis sobib sulle kõige paremini. Kõige rumalam on hakata end ümber veenma, sest su keha teeb õige otsuse hetkel, mil võtad erinevad lelud kätte ja tunnetad neid. Lihtsalt usu, et lelu hakkab sinuga rääkima ja ära unusta kuulata! Ostes lelusid eelnevalt katsumata saad usaldada vaid teiste inimeste kommentaare, aga kas sa tõesti usud, et kõigile inimestele meeldivad voodis täpselt ühesugused asjad? Võime kinnitada, et kindlasti mitte!

  • Saad aimu kaaslase soovidest

Ihadest õhetavas keskkonnas on lihtsam end avada. Kui sa pole päris kindel, millistest leludest ja stimulaatoritest kallim huvitatud on või kahtled, kas kallim eelistaks oraalseksi ajal maiustamiseks maasikat või suhkruvattti, on oht vale valik teha. Koos poodi tulles saate mõlemad oma eelistustest rääkida ning vajadusel sisetundelt abi küsida. Tihti jäävad mehed hätta sellega, millise suurusega vibraatorit või dildot oma kallimale valida ning kipuvad lähtuma arvamusest “Mida suurem, seda parem”. Tihti aga ei pea see arvamus paika.

  • Tunned adrenaliinisööstu

Sekspoe külastusega käib alati kaasas selline tunne, nagu teeksid teiste silme all midagi, mida avalikult pigem ei tehta. Eriti põnev on, kui saad keelatud vilju mekkida koos kallimaga. Sekslelude, iha tekitavate parfüümide ja feromoonide ning erootilise pesu keskel olemine ei saa lihtsalt külmaks jätta!

  • Õpid uusi viise voodielu ergutamiseks professionaalidelt

Erootikapoe külastus annab võimaluse näha tooteid, mille olemasolust sul aimugi polnud. Lisaks sellele, et sa ei ole osanud selliseid tooteid tahtagi, on e-poes piltide järgi teinekord isegi raske aru saada, kuhu miski üldse käib. Tihti usutakse, et anaallelude ja BDSM vahendite kasutamine võib mõnu pakkuda ainult teatud kitsale sihtgrupile, kuid selliste eelarvamuste küüsis olemine võib ilma jätta naudingutest, millest te ise veel unistadagi pole osanud. Siiski on hea väga ekstreemseid oste teha koos kallimaga, sest teise inimese piire tuleks alati austada. Kui tegu on aga esimese lelu ostmisega ja olete väga-väga tagasihoidlikud, siis teadke, et te pole esimesed ega viimased. Oleme ka sellega harjunud ning oskame soovitada tooteid algajatest edasijõudnuteni.

  • Saad usaldusväärset infot

Poest lelu soetades saad usaldusväärset infot materjalide, tootja, toodete hooldamise ja garantii kohta. Kas sa teadsid nt, et kummilaadsest materjalist pehmed ja “naturaalse” välimusega lelud on tihti töödeldud ftalaatidega, millel on leitud seos vähi ja viljatuse tekkega? Ei teadnud? Ega keegi sulle e-poes seda ütlema ei hakka ka.