1. Kriimustused
Pole vahet, kas kukkudes, kuhugi vastu hõõrdudes või… kassikriimustused! Üllatavalt paljud kassiomanikud on tunnistanud, et nende kass läheb neid hoogsalt seksimas nähes närvi ja lööb oma küüned nende partnerile kintsu, tagumikku või mujalegi…

2. Halvenenud silmanägemine
Väga intensiivsed orgasmid panevad vere pöörase kiirusega ringi käima, mis võib lõppeda punetavate ja häguste silmadega. Ehkki see efekt ei kesta kaua, võib see olla üsna hirmutav.

3. Lõikehaavad
Te joote klaasikese veini ja sealt edasi kisub olukord kuumaks. Järgmisel hetkel kukub klaas voodisse või istud sina sellele otsa ning teie vahekord lõppeb traumapunktis. Seksi ajal klaasiga sisselõikamine on üllatavalt levinud, nii et tõstke nõud enne asja kallale asumist ohutusse kaugusesse.

4. Hõõrdumised
Põlvede, küünarnukkide, pepu või selja tihedat vaiba vastu hõõrdumist ei pruugi sa seksi ajal märgatagi, kuid hiljem valmistavad hõõrutud kohad sulle põrguvalu. Kui te just peate põrandale ronima, laotage endale vähemalt mõni pehmem kangas alla.

5. Välja väänatud liigesed
Tõstad jala liiga kõrgele, paned käe liiga hoogsalt seljataha, püüad enda selga painutada… Ära unusta, et seks on siiski mingil määral nagu trenn, nii et kui te just enne soojendusharjutusi ei tee, kohelge oma kehasid vähe viisakamalt.

Allikas: allwomenstalk.com