10. Teesklevad täiuslikkust

Paljud naised üritavad näidata end parematena kui nad tegelikult on. Nad ei tunnista iial, et on ööklubis purjus peaga võõra mehega amelenud ja jagavad voodikaaslaste ja eelmiste boyfriendide arvu viiega. Au tuleb anda nendele tüdrukutele, kes tõesti ongi viksid ja viisakad, kuid teised võiksid lõpetada oma mineviku ilustamise. Naistel on täpselt samasugune õigus lõbutseda kui meestel ja mehed ei pane seda pahaks.

9. Kritiseerivad teisi naisi

Miks on nii, et naised ei suuda teiste naiste kohta mitte ühtegi head sõna öelda, rääkimata siis veel komplimentide tegemisest? Neile meeldib arvustada kõike alates soengust ning lõpetades kehakaaluga ja ka kõike seda, mis nende vahele jääb. Ainult naised märkavad, et teise naise kott ei sobi ta kingadega ning suudavad sellest mitu tundi rääkida. Õnneks leidub siiski ka selliseid tüdrukuid, kes on nõus tunnistama, et mõni teine tšikk on uskumatult kuum, kuid enamus ei soovi oma mehe tähelepanu oma konkurendile juhtida.

8. Armukadetsevad

Tihti võib isegi teise naise nime mainimine lõppeda täieliku katastroofiga. Paljud naised kahtlevad oma mehe truuduses ja seetõttu tekivad pinged kohe, kui teine tüdruk ilmub seltskonda või tuleb jutuks. Kui mees on kaasale armukadeduseks põhjust andnud, võib naise paranoia olla isegi natuke õigustatud, vastasel juhul soovitaks aga abikaasa armukadedusterrori all kannataval mehel asjad pakkida ja oma teed minna.

7. Muutuvad liiga nõudlikuks

Mõnel naisel on tõsised probleemid turvatundega. Mehed peavad neid hoidma, kallistama, hellitama ning iga minut kinnitama, kui väga neid armastavad. Nad kasutavad mehi, et tõsta oma moraalset, vaimset ja emotsionaalset turvatunnet.

Iroonia on selles, et needsamad naised tahavad pidevalt näidata, kui iseseisvad nad on ja kuidas nad saavad alati ise hakkama. Kuid kui nad armuvad, kaob kogu enesekindlus ning ilma meheta nad enam eksisteerida ei suuda. See võib küll alguses meelitav olla, kuid pikapeale muutub tüütuks ning seetõttu eelistavad mehed siiski pigem tugevamaid ja iseseisvamaid tüdrukuid.

6. Vihjavad

Küsimus „Millest sa mõtled?” on peamine näide sellest, kuidas naistele meeldib mehi testida ja kaasade tunnetes selgusele jõuda. Neile meeldivad ka paljud teised teoreetilised ja kahemõttelised küsimused, millele mehed peaksid unepealt vastuseid teadma. Ja kui ei tea, järelikult ei ole hingesugulane!  Kutil, kes küsimuse tagamõttest tavaliset aru ei saa, ei jää muud üle kui tulla välja esimese pähe karanud vastusega ning loota, et see vastus on neiule sobiv.

5. Sorivad asjades

Naistel on millegipärast vajadus teha meestest ning nende asjadest enda omandid. Miks on nii, et tüdrukud võtavad endale õiguse lõigata meeste juukseid, sorida nende sahtlites, korrastada riidekappe, loopida minema vanu t-särke ja võtta endale meeste lemmiksärgid? Kui mehed samamoodi naiste asjades sorima hakkaks, oleks ju kohe põrgu lahti!

4. On üliemotsionaalsed

Naised nutavad IGA ASJA pärast, olgu see siis murdunud küüs, õnneliku lõpuga film, kurb film või sassi läinud soeng. Mis veelgi hullem — nad loodavad, et mehed nende tuju otsekohe parandaks. Ja see ajab mehed hulluks. Asi ei ole selles, et mehed on tundetud tõprad, nagu naistel kombeks arvata on. Asi on palju lihtsam — nad lihtsalt ei oska nutva naisega kuidagi toime tulla.

3. Sunnivad šoppama

Päevad ei ole piisavalt pikad, et naised oma šoppamisvajaduse rahuldatud saaks. Naised suudavad veeta pikki tunde söömata, joomata ja kohustustele mõtlemata internetikaubamajas, poe akna taga ilusaid kingi vaadeldes või siis täistuuridel mööda kauplusi ringi joostes. Mis kõige hullem — nad sunnivad mehi seda kõike kaasa tegema. Ja kinni maksma!

2. Räägivad surnuks

USA koomik Chris Rock pani kümnesse, kui ütles, et kui naiselt küsida, kuidas tema päev läks, tuleb vastuseks 45minutiline monoloog. Naistele meeldib rääkida ja kui neile selleks põhjust anda, ei jäägi nad kunagi vait. Asi ei ole selles, et mehi ei huvitaks naiste mõtted ja arvamused, nad lihtsalt ei viitsi lõputut jutuvada kuulata.  

1. Kasutavad seksi väljapressimiseks

Kui sa mulle uut kleiti ei osta, siis magad täna diivanil! Taktika on kaval, kuid inimese põhivajadused võiks siiski tülidest välja jätta!

Allikas: Askmen.com