1. Pildid iseendast

Need on lihtsalt liiga veidrad. Kas sa tõesti istud tundide kaupa oma toas, võtad kelmikaid poose, närid alahuult ja klõpsid endast sadu pilte, kuni lõpuks leiad selle õige, mis on sinu meelest sobiv segu vallatust, seksikast, kuid ometi igapäevasest? Ausalt, see on kummaline! Tee endast pilte, kui muidu ei saa, aga sa ei pea vinti üle keerama!

2. Võltspäevitus

Päevitanud nahk on ilus küll. Kuid ainult loomulik päevitus. Purgipäevitus on pehmelt öeldes kohutav! See on ebaloomulik, laiguline ja jätab mulje, nagu sul oleks mingi kole haigus. Pealegi — pole midagi jubedamat naisest, kes püüab meeleheitlikult olla keegi teine ning ehib end võõraste sulgede (võõra päevitusega).

3. Meigikuhi näos

Kust on tulnud arvamus, et kilode kaupa jumestuskreemi, põsepuna, huulepulka ja mis iganes selle asjanduse nimi on, mida silmadele määritakse, on seksikas ja muudab naise atraktiivseks? Ei muuda, üldse mitte. Koledaks teeb.

4. Kõrged kontsad/ebamugavad kingad

Suutmatus oma kingadel püsti püsida ja nendega viisakalt kõndida tõmbab stiilipunktid nulli. Pole vahet, kui ilus kleit sul seljas on— kui kingad pigistavad, on naise näos nii piinatud ilme, et kõigil on temast kahju ning ainus mõte, mis meeste peast läbi käib, on: “Miks, jumal, miks ta iseendale niimoodi teeb?!”

5. Push-up rinnahoidjad

Pettumus, mis rinnahoidja eemaldamisele järgneb, on tohutu… Ja teiseks — miks sa üritad ennast ja teisi mingite polstrite abil petta? Ole see, kes sa oled ja kõik on õnnelikud.

6. Miley Cyruse muusikaauhindade tantsu jäljendamine

Oi, ei! Ei, ei, ei! Mitte mingil tingimusel, mitte kusagil, ka mitte nalja pärast. Ei!

7. Huulepulk

Huulepulk on üks nõmedamaid leiutisi. See jätab igale poole plekid (klaasid, sigaretid, su hambad!), läheb laiali, kulub ebaühtlaselt ja on igatepidi ebaseksikas.

8. Klubikleidid

Need liiga kitsad ja liiga lühikesed kleidid, mis on pealegi veel eriti kummalist värvi, millega naised käivad klubides tantsimas, kuid mille sees ei saa nad end isegi liigutada. Mis nende eesmärk on? Nad on 1)koledad ja 2)ebamugavad.

9. Imelikud rõngad imelikes kohtades

Palun jätke oma nibud, kliitorid ja keeled sellisteks, nagu need on. Sellest läbi torgatud metallitükk ei ole mingi lisaväärtus, vaid pigem eriti napakas asi, mida iseendale teha. Valus pealegi.

10. Seksikad näod

Selleks, et end atraktiivseks teha, ei ole vaja alahuult närida, ripsmeid pilgutada, silmi pööritada, keelt üle hammaste ja huulte tõmmata ega tagumikku hööritada. See jätab sinust lolli ja meeleheitel naise mulje. Ole selline nagu sa oled ja see on kõige seksikam asi, mida sa teha saad.