1. Sa paned mind ennast ilusana tundma

See on sellepärast väga kaval ja efektiivne kompliment, et sa ütled küll mehele, kuidas sa ennast tunned, aga peamiselt ütled sa seda, et mees teeb midagi väga õigesti.

2. Ma imetlen seda, kuidas sa selle olukorra lahendasid

Komplimendid selle kohta, kui hästi su mees erinevate olukordadega hakkama saab, on tohutu egobuuster.

3. Su tehtud toit viis lihtsalt keele alla

Ära võta seda iseenesestmõistetavalt, et mees süüa teeb ja arvesta sellega, et kui tema toitu kiidad, siis teeb ta seda veel tihemini ja suurema rõõmuga.

4. Sa meeldid väga mu sõpradele/perele

See on tema jaoks väga oluline, et mitte ainult sina, vaid ka su lähedased teda väärtustavad.

5. Sinuga koos olles tunnen end alati turvaliselt

Mees tahab tunda seda, et tema on sinu kaitsja ja on üliõnnelik, kui sa talle kinnitad, et tunned end temaga kindlalt ja muretult.

6. Sa oled nii seksikas

Mehed ei saa komplimente oma seksikuse kohta sugugi mitte nii tihti kui naised — seda õnnelikumad nad nende üle on.

7. Ma vajan su nõu

Mees tahab tunda seda, et sa vajad teda ja hindad tema arvamust.

8. See neiu seal täiega tšekkis sind

Esiteks meeldib talle see, et ta meeldib teistele naistele ja teiseks kütab teda üles, kui oled nii enesekindel, et suudad sellist tähelepanekut temaga jagada — kartmata, et see teine naine võiks sulle konkurent olla.

9. Sa oskad mind alati naerma ajada

Kõik mehed teavad, et huumorisoon on naiste jaoks meeste juures üks hinnatumaid omadusi ja ta on väga õnnelik, kui sa kinnitad tema võimet sind naerma ajada (ka sõnu on vaja, ainult naeru lagistamine tema naljade peale ei pruugi olla piisav kinnitus).

10. Kas sa saaksid selle purgi avada?

Jah, see on kompliment. Mehed lähevad näost särama, kui nad saavad oma jõudu näidata — nad tunnevad, et ilma nendeta ei saaks sa iial ühtki purki lahti, rääkimata kõikidest muudest kodustest toimingutest, mille tegemiseks jõudu vaja on. Ära keela talle seda rõõmu ja palu ikka vahel abi, isegi kui sa tegelikult ka ise päris tugev tüdruk oled.

Allikas: Your Tango