Ta soovib kalleid kingitusi
Kui kingid naisele midagi sentimentaalset, mis ei maksa palju, kuid meenutab teie ühiselt veedetud erilisi aegu või kirjutad näiteks luuletuse, võib sind tabada tühi pilk või ninakirtsutamine. Ta oleks eelistanud pigem paari briljantkõrvarõngaid või neid Jimmy Choo kingi, mida sulle eelmisel päeval näitas. Kullakaevaja vajab kingitusi, mille alla on sentimentaalsuse asemel kõvasti raha pandud.

Tema sõbrad on kullakaevajad
Nagu sa kindlasti juba tead: „Ütle, kes on su sõbrad ja ma ütlen, kes oled sa ise.“. Kui su kallim veedab aega sõbrannadega, kelle kohta võib ilmeksimatult öelda „kullakaevaja“ või oled kuulnud nende kohta taolisi kõlakaid, on suur tõenäosus, et ka sinu neiu pole neist mõjutustest puutumata jäänud. Hoia oma rahakotil silm peal.

Teda huvitab sinu rahaline seis
Sinu tüdruksõber on väga huvitatud nii sinu karjäärist kui ka rahalisest seisust juba esimesest päevast alates. Kuigi võid seda segamini ajada huviga sinu isiku ja elu vastu, sondeerib ta ilmselt lihtsalt pinda kindlustamaks, et oled võimeline selles suhtes ka tema eest maksma.

Ta ei maksa kunagi
Kui arve lauda tuuakse, teeb ta näo, et seda ei eksisteerigi. Maksmine on alati sinu rida ning ta isegi ei paku võimalust, et tasub seekord ise või jagate kulud pooleks. Põhimõtteliselt eeldab kullakaevaja iseenesest mõistetavalt, et oled džentelmen ning kui asi puudutab arvete tasumist, oled sina selle jaoks ainus sobiv inimene.

Ta vihkab teisi naisi
Alati parimais rõivais ning hea välja nähes uhkeldab kullakaevaja asjaoluga, et talle meeldib enda eest hoolitseda. Kuid seda loomulikult teiste inimeste raha eest. Kuna ta pingutab oma välimuse nimel, tunneb ta end ohustatuna ja võistlevana teiste ihaldusväärsete naiste kõrval ning jälestab nende seltskonda, kui tegemist on tõeliste kaunitaridega. Ilmselgelt peitub selle käitumise taga ebakindlus enese suhtes.

Ta kasutab oma välimust pisiasjade saavutamiseks
See neiu peab alati pääsema klubi ees ootava järjekorra etteotsa, niisiis päästab ta valla oma pluusi ülemised nööbid. Tal on vaja naabri abi rehvi vahetamisel, et mitte sõbrannadega kohtumisele hilineda ning hädast aitab figuuri rõhutav kleit, mis naabrimehel ila tilkuma paneb. Kullakaevaja kasutab oma välimust selliste tühiste asjade saavutamiseks ning ilmselt kasutas neid nõkse ka sinu võlumiseks. Pika-ajaliste plaanide pärast ei pea aga muretsema – tal lihtsalt polegi neid.

Staatus on ta kinnisideeks
Kullakaevaja ihaldab kõrget positsiooni ühiskonnas ning arvab, et välimuse ja riietusega on seda võimalik saavutada. Ta tõrjub pidevalt inimesi, kes tema arvates on liiga madala staatusega, näiteks kodutuid või teenindajana töötavaid inimesi. Kohtingul on ta tunduvalt enam vaimustunud, kui mees räägib oma Audi R8-st, selle asemel, et kuulata, kuidas kaaslane käib pühapäeviti supiköögis vabatahtlikuna abiks.

Ta ronib mööda mehi
Selle asemel, et karjääriredelil ülespoole ronida, kasutab kullakaevaja mehi astmelaudadena, mida mööda oma kaunite stiletodega astuda. Kui vaatad tema endisi poiss-sõpru, avastad ilmselt, et iga järgmine oli eelmisest märksa jõukam. Sina oled tema preemia veel imelisemaks, kallimaks eluks.

Ta ei mängi sinu liigas
Sinu ego saab tõelise laengu, kui avastad, et tüdruksõber on sinust tunduvalt kuumem. Kuid vaata ette, see võib olla halb märk. Ei tasu küll solvuda, ent kui naine on sinust kordades parema välimusega, peaksid endalt küsima, mida ta loodab sellelt suhtelt saada. Kui sul on juhuslikult paks rahakott, mis täiustab sinu suurt juuksepahmakat, võib see olla märk, et neiu soovib oma varakust sinu kaasabil tõsta.

Ta tunneb end õigustatuna kõike saama
Kuna staatus on tema jaoks ülioluline ning tal puuduvad elus pikemad eesmärgid, jalutab kullakaevaja ringi, tundes end olevat õigustatud heale elule ning ei arva, et selle saavutamiseks peaks oma sõrme kihlasõrmusega koormama.

Allikas: AskMen.com