Kuigi naised suudavad ohte hästi ette tajuda, võib juhtuda, et sa ei pannud suhte alguses mõnda ohumärki tähele ja ära põe, seda võib ka kõige targemate naistega juhtuda.

Siin on aga kümme märki, mis ütlevad kohe ära, et ta on jätkuvalt oma eksi armunud ja teie suhe on ohus.

1. Iga asi meenutab talle ta eksi

Kujuta ette olukorda: sa teed end imekauniks ja saate restoranis kokku, aga kohe, kui toit lauda jõuab, ütleb ta, et ta ekstüdruk tellis alati seda sama asja. Lased sel kommentaaril minna, aga kui õhtu edasi areneb, tuleb neid fakte veel ja veel ning kui õhtu lõppeb, tead selle tüdruku kohta rohkem kui kuti enda kohta.

See on selge märk, et tema eks on tal alati mõttes ja kui temaga edasi väljas käid, avastad, et ta räägibki ainult sellest tüdrukust. Sa ei pea seda taluma, sest see pole tegelikult normaalne.

2. Ta räägib temast seksi ajal

Kui sa selle restorani asja veel andeks andsid, siis seksi ajal eksist rääkimine peaks nüüd olema küll viimane piisk su kannatuste karikasse. Pole midagi veidramat, kui kuulda ta eksist, kui mees on parasjagu su sees.

3. Ta räägib oma eksile asjadest enne kui sulle

Olgu selleks siis uus töökoht või ametikõrgendus või kasvõi juuksuris uue soengu lõikamine — sina peaksid olema esimene, kes nendest asjadest kuuleb. Aga kui ta räägib nendest asjadest enne oma ekstüdrukule, on asjad kindlasti juba veidrad.

4. Ta kuulab laule kadunud armastusest ja ütleb tema kohta vastikuid asju

See, millist muusikat keegi kuulab, ütleb väga palju ka tema peas toimuva kohta. Kui ta kuulab kogu aeg masendavaid armastuslaule, on ta süda ikka veel katki. Aga kui sa ta muusikamaitse üle nalja viskad, saab ta kohe vihaseks ja ütleb oma eksi kohta midagi vastikut. Ära lase tal end ära lollitada. Ta ütleb neid asju ainult seetõttu, et ta ei saa oma eksiga enam koos olla.

5. Ta käib tema tegemisi läbi sotsiaalmeedia kontode jälgimas

See, kui ta lihtsalt mõne pildi alla “meeldib” vajutab, ei ole kuritegu, aga kui ta teeb seda iga selle tüdruku postitusega (vahet pole, kui hull või rumal see on) ja teab täpselt, mida ta eks teeb, pole ta teda ilmselgelt veel unustanud.

6. Ta on hoidnud alles fotod kõigist oma ekstüdrukutest, aga mitte temast

Võimalik, et ta ongi üks neist kuttidest, kes jääb oma eksidega sõbraks, aga miks siis sellest tüdrukust ühtegi pilti alles pole. Võimalik, et tal on ta vastu ikka veel tunded ja nende ühiste mälestuste vaatamine on hetkel veel valus.

7. Ta käitub temaga suheldes imelikult

Ta räägib kõigi oma sõpradega vabalt sinu ees, aga kui ta sellele tüdrukule helistab, suundub ta lähimasse tühja tuppa ja lukustab ka ukse. Kui sa üritad kuulata, millest nad räägivad, pole see võimalik, sest ta sosistab nagu tal oleks midagi suurt varjata. Kui kõne on lõppenud, muutub ta kaugeks ja on hajevil ning käitub tujukalt, kui sa üritad talt selle kõne kohta selgitust küsida.

8. Ta teeb talle sünnipäevaks väga isiklikke kingitusi

Sünnipäevakingi tegemine on normaalne, aga mitte siis, kui selleks on midagi, millel on sügavam tähendus. Veel hullem on see, kui ta kingib talle midagi, mis kuulus eelnevalt talle nagu vana t-särk või pilt neist kahest koos sügava sõnumiga.

9. Ta suhtleb jätkuvalt ta perega

Ta käib jätkuvalt ta perel külas või suhtleb nendega Facebookis. Ta suhtleb ta emaga, jagab saladusi vennaga ja üritab ikka veel ta isale meeldida. See on üks suurimaid märke, et ta armastab ikka veel oma eksi ja üritab jätkuvalt olla osa tema elust.

10. Kui ta on purjus, nutab ta su õlal ja räägib sulle oma tunnetest

See vist ei vajagi ühtegi kommentaari…

Allikas: YourTango