1. Isafiguur. Ta võib olla isa, vanaisa, treener, sõbranna isa või kes iganes. See on mees, kelle nõu kuulad pimesi, keda saad alati usaldada, kes armastab sind tingimusteta ning kes seab sinu vajadused enda omadest ettepoole.

2. Eks, kellele saad iga kell helistada. Et nõu küsida, et ta õla najal nutta, kinno kutsuda, kui sõbranna alt veab, kes oskab sind teleri või arvutivalikul aidata. Hindamatu väärtusega mees!

3. Eks, kellest sa enam mitte iial mitte midagi teada ei taha. Sa vihkad teda elu lõpuni, kuid just tema on see, kes tegi sinust sellise kange ja eneseteadliku naise, kes sa täna oled.

4. Parim sõber. Unustage ära, et mehed ja naised ei saa sõbrad olla. Saavad ja peavadki olema! Sellisele sõbrale saad sa helistada ka pärast kolmekuulist suhtluspausi, ta on selle üle siiralt rõõmus ja tuleb sinuga rõõmuga pidutsema, mitte ei kähva vihaselt “ah nüüd ma siis lõpuks tulin sulle meelde?!”

5. Mees, keda sa armastad, aga kellega sa ei läheks kunagi sõprusest kaugemale.  Sõbrana on ta tore ja armas, kuid romantilise poole pealt sinu meelest täielik käpard. Seetõttu on sul lihtne teda sõbrana jumaldada — pole lootustki, et sul tärkaksid tema vastu soojemad tunded.

6. Mees, kes on sind tööalaselt aidanud. See võib olla õpetaja või kolleeg, keegi, kes on sinusse uskunud ja sind julgustanud edasi pürgima alati, kui sa ise oled täielikus nullpunktis ning tunned end madalamalt kui muru. 

7. Mees, kes aitab sul kolida. Või kes tuleb sulle appi torusid parandama. Kellele sa helistad, kui kahtlustad, et su korterisse on sisse murtud.

8. Mees, kes jumaldab sind täpselt sellisena nagu sa oled. Vahet pole, kas teie vahel on (olnud) midagi romantilist või mitte, aga see kutt arvab, et sa oled täiuslik. Ükskõik, mis sul seljas on, ükskõik, mida sa ütled või teed või kui sassis su juuksed on. Tema meelest on kõik alati õigesti, kuigi sa ise tead väga hästi, et teed aeg-ajalt ka väge jubedaid vigu. Tema vaatab sel ajal lihtsalt kõrvale...

9. Mees, kes teeb sulle komplimente... ega looda sellega su südant võita. See võib olla mõni kolleeg, sõbranna mees, lapse klassiõe isa, su naaber, kes iganes. Iga naine vajab komplimente kui õhku ning mees, kes oskab, tahab ja suudab sind kiita, on kuldaväärt!

10. Mees, kes mõistab su nalju. Olgem ausad, selliseid on raske leida.

Allikas: The Frisky