1. Kuum kutt

Absoluutselt kõik vaatavad talle järele, kui te tänaval, poes, klubis või ükskõik kus mujal liigute. Ta lihtsalt on nii kuramuse seksikas! Ja sa olid olukorraga üsna rahul, kuni kuulsid inimesi arutlevat, et miks selline imeline olevus just sinuga koos on! Enne seda polnud sa ennast küll inetuks pidanud… Aga siis sa mõistsid, et ta veedab jõusaalis ja peegli ees rohkem aega kui sinuga, nii et aitäh, head aega, võtame järgmise!

2. Lahe tüüp

Ta on käinud riikides, joonud veine, lugenud raamatuid ja käinud selliste bändide kontserditel, millest sina iial kuulnudki polnud. Temaga on küll väga huvitav koos olla, aga ainult natuke, sest ta on oma ägeduse ja tarkusega lihtsalt liiga kurnav.

3. Ambitsioonikas

Tema eesmärk on jõuda doktorikraadini enne oma sõpru või siis teenida oma esimene miljon enne 25ndat eluaastat. Su emale see muidugi väga meeldib ja ka sulle tundub esialgu, et ambitsioonikus on ainult plussiks, aga taipad peagi, et näed teda ainult kord nädalas ja pooleks tunniks, rohkem tal aega ei ole ega tule.

4. Geenius

Ta loeb läbi kolm raamatut päevas ning suudab sellegipoolest kaasa rääkida ka viimaste Artises näidatud filmide osas. Tema meelelahutus on Wikipedia ning muust ta eriti huvitatud ei ole. Ka sinust mitte. Mistõttu hakkad sa uuesti vaatama neid nr 1 tüüpe.

5. Kutt, kes on alati olnud sinust sisse võetud

Te tunnete teineteist juba 10 aastat ja ta ei ole oma tundeid sinu vastu varjanud. Lõpuks sa annadki talle võimaluse, kuid ainult selleks, et veenduda, et ta tõesti ongi sinu jaoks ainult väga hea sõber ja mingit romantilist sädet teie vahel ei teki.

6. Peoloom

Sa kohtasid teda ühel peol ja põrkasite kokku ka teisel ja kolmandal üritusel. Sa arvad, et see on saatus, mis teid kokku viis, kuid taipad peagi, et ta käibki absoluutselt kõikidel pidudel, mis linnas korraldatakse. Lõbus? Korraks. Tüütu? Alati.

7. Härra Ideaalne

Ta on justkui kõik olemas — hea haridus, korralik töö, mõistlik huumorisoon, ta meeldib su emale… aga taipad peagi, et olid esialgu võlutud ainult tema “ideaalsusest” ning tegelikult ei tunne sa tema vastu mitte midagi. Sädet lihtsalt ei ole ega tule.

8. Bändimees

Oo, lahe, ta mängib kitarri!!! Ta kirjutab sulle loo ja see on ju nii nunnu! Nunnundus lõpeb selle koha peal, kui sa mõistad, et ta on 30 aastat vana ja tema peamiseks tegevuseks on sõbra garaažis kitarri tinistamine. Ta korteriarved maksab ta ema. Kui sa ta maha jätad, on ta üsna rõõmus, sest see annab ainest uueks romantiliseks ballaadiks.

9. Vanem mees

Vahelduseks on väga mõnus käia kohtamas mehega, kes teab, kus parimad restoranid asuvad ja kellel on piisavalt raha, et sind neisse viia. Mis veelgi parem — ta on väga hea suudleja ja voodis parem kui su eelmised partnerid kokku! Aga… ta vastab su küsimustele pika aruteluga ning sõnumitele grammatiliselt korrektsete täislausetega, nii et sulle tundub, nagu sa vestleksid oma isaga. Mis tähendab, et on aeg öelda tsauki-tsauki!

10. See õige

Just siis, kui sa oled juba lootuse kaotanud ning lepid mõttega vanaduspõlvest kassikarjas, ilmub pilti TEMA! Ilus, tark, nutikas, armas, hea, tore… see kõige õigem. Ja te elate õnnelikult elu lõpuni.

P.S mõned inimesed leiavad oma elus mitu Härra Õiget. Kui sinu oma on just jalga lasknud, ära põe — sa leiad selle järgmise, kuigi vahepeal tuleb sul ilmselt tegemist teha nende tüüpidega siit nimekirjast.

Allikas: Lifehack