1.
Pane esialgu oma kätele umbes kaks supilusikatäit õli, tee see peos soojaks ning hakka kätega aeglaste ringidega tema ülaseljalt üle kogu selja liikuma. Sule oma silmad ja tunneta tema keha, hea massaaži saladuseks on energia liikuma panemine ja ühendamine. Hinga sügavalt ja kujutle, kuidas partner hingab läbi sinu käte, visualiseeri oma armastust ja kiindumust tema vastu, tunneta, kuidas positiivne energia liigub sinu kehast temasse. Nii lood sügava sideme ja energiate liikumise enda ja partneri vahel.

2. Kui side teie vahel on loodud ja tunnetate teineteist, alusta kaelast ja õlgadest — hakka kätega liikuma ülevalt alla, hoides neid paralleelselt mõlemal pool selgroogu, kuni tuharateni välja. Edasi suurenda veidi survet ning suundu jäsemete poole — masseeri käsi ja jalgu, kuni sõrmeotste ja varvasteni välja. Liikudes nii kaelast käteni ja seljast jalgadeni, korda seda vähemalt kuus korda.

3. Räägi võimalikult vähe, kui soovid tagasisidet, siis räägi sosinal. Kui su kallim ei ole jutustaja tüüpi, siis parem tee veidi õrnemalt, kui liiga tugevalt, peamine on partnerile naudingut  pakkuda.

4. Vahelduseks tee ülestõmbeid — pane oma käed ta puusadele ning tõmba teda üles selgroo poole, tee sama rinna piirkonnas ja kaenlaalustest üles, selgroo suunas tõmmates. Ära unusta teha mõlemad küljed.

5. Sega ja rulli ta nahka oma sõrmede vahel, sõtkudes justkui tainast väikeste pigistustega, käi üle kogu tema selja, pehmemad kohad kannatavad suuremat survet, kuid ära näpista.

6. Enne, kui liigud sensuaalsematesse tsoonidesse, silita teda õrnalt üle kogu keha näpuotstega või pikkade küündtega siidiselt kõdistades. Tee seda ringitades, küljelt küljele või pikkade laineliste liigutustena. Kasuta ka juukseid ning silita kallimat etteaimamatust kohast, et suurendada üllatust ja erutust.

7. Kasuta oma suud, pane üks huul ühele poole ja teine teisele poole partneri selgroogu ning libista nii üle kogu ta selja, tuharatest kaelani. Suudle teda aegajalt ja lisa sensuaalset energiat.

8. Stimuleeri erogeensemaid kohti kallima kehal, liikudes sõtkete silitustega reite sisekülgedele ja vaagnale. Varieeri tugevamat ja nõrgemat survet, sõtkumist ja silitamist. Keskendu ühele jalale korraga. Jälgi partneri reaktsiooni, kui tal on mugav, siis ole selles tsoonis kauem, kuid vaheta nii mugavus- ja sensuaaltsoone. Nii ei pea partner mõtlema ainult seksile ja sellele, kas peab lõdvestununa end seksi jaoks kokku võtma. Jätka vaid siis, kui mõlemal on mugav ja energia seksile liikumiseks on soodne.

9. Masseeri peopesaga ringitades tema tallaaluseid, korda seda vähemalt neli korda. Sõrmedega mudi varbavahesid ning tõmba õrnalt varbaid jalalabast eemale.  Kui su partner naudib sensuaalset massaaži, veeda rohkem aega tundlikemates piirkondades tema kehal, et ta saaks seda nautida.

10. Pööra oma kallim ümber ning jätka massaaži tema rinnal ja kõhupiirkonnas. Õrnade silitustega ringikujuliselt ümber tema naba ja rindade. Mehe rind kannatab suuremat survet, kui naisel, jätka nii mõned korrad. Seejärel hakka tasapisi teda maha rahustama, võttes vähemaks survet, see peaks aega võtma umbes viis minutit. Nii ei tunne partner energia vähenemist ja surve langemist. Silita ja suudle õrnalt kogu ta keha, ilma tema lõdvestunud vaimu häirimata.

Kui soovid õppida tantramassaaži, kuulata erinevaid loenguid, õppida joogat või leida oma tõeline vägi, tule juba sel nädalavahetusel toimuvale Tantrafestivalile Viljandimaal või vaata lisainfot www.tantrafestival.ee või www.bhairavayoga.com —