Kui kirg on kadunud, siis hea uudis on, et selle lõkkele löömine ei peaks olema keeruline. Ainus, mida peaksite tegema, on teineteisega rääkida.

Siin on mõned märgid, mis viitavad, et aeg on muutusteks:

1. Sa eelistad pigem magada, kui temaga seksida

See, et oled väsinud ja soovid magada, on täiesti normaalne, aga kui eelistad seksimise asemel unne suikuda ka siis, kui sa tegelikult väga väsinud ei ole, on midagi korrast ära.

2. Teid ei huvita, mis teine pool teeb

100% pole võimalik teineteise eluga kursis olla ja tegelikult ei peakski, aga see ei tähenda, et oma kallima tegemised ei peaks sind üldse huvitama.

3. Magamistoas pole enam põnev

Igav sekselu on vast kõige tavapärasem märk, et teie suhtest on kirg kadunud. Proovige tuua suhte alguses olnud säde sinna tagasi.

4. Te ei seksigi enam

Olgu, tegelikult on vist pigem see kõige hirmutavam märk, et iha teineteise vastu on kadunud: te ei seksigi enam. Seks pole küll suhtes kõige olulisem, aga see on ikkagi väga tähtis.

5. Te ei puuduta teineteist päeva jooksul

See tundub küll väike asi, aga võib olla märk, et teie õrnad intiimsed hetked on suhtest kadunud. Patsutus pepule, hell kallistus köögis või kaisutamine diivanil aitab teil füüsiliselt rohkem kokku hoida.

6. Teil pole kunagi aega rääkimiseks ja naermiseks

Sageli põhjustab vaikimine kireleegi kustumise ja see võib olla märk sellest, et see ongi juba juhtunud. Kui te ei jaga teineteisega oma ideid ega ka personaalseid unistusi või kogemusi, alusta kasvõi küsimustega stiilis: “Mis oleks, kui…?” ja vaata, mis saab.

7. Te olete alati kodus

Väljas söömine võib olla kallis, mistõttu on normaalne, et te seda iga nädal ei tee, aga kui seda ei juhtu põhimõtteliselt enam mitte kunagi ja veedate oma päevad diivanil laiseldes, võib see viidata täpselt sellele — laiskusele.

8. Te olete mõlemad oma välimusega alla andnud

Suhte parim osa on see, kui tunnete end teineteise seltskonnas juba täiesti mugavalt. Ole aga ettevaatlik, sest kiretutes situatsioonides on tegemist libeda teega. Suhtes peaks alati olema ruumi kaunile pitspesule või millele iganes, et tunneksid end seksikana.

9. Teie hobideks on filmide ja seriaalide vaatamine täielikus vaikuses

Meil kõigil on vaja aeg-ajalt lihtsalt olla ja see on täiesti normaalne, aga kui te kogu aeg ainult seda teetegi, tekib paratamatult teie suhtesse haigutama panev rutiin. See, kui te enam teineteisega üldse rääkida ei viitsi, viitab selgelt kire kadumisele, mistõttu püüdke jätkuvalt suhet vürtsitada.

10. Te ei söö kunagi õhtust koos

Teie graafikud ei ühti ja koos söömine on keeruline, aga see ei tähenda, et peaksite nüüd nii elamagi.

11. Teie teed lähevad lahku üsna kohe, kui koju saabute

See, et teil on ka oma isiklik elu ja aeg säilinud, on oluline, aga kui te kõik õhtud eraldi veedate — üks teleka ees ja teine sõpradega baaris -, on see märk sellest, et kirg on teie suhtest kadunud. See on võimalik tagasi saada, peate lihtsalt vaeva nägema.

Allikas: Bustle