1. “Igavesti üksinda” vingats

See sõprus on kohe kindlasti väsitav. Enamasti seetõttu, et tema tuju tõstmine on alati pea võimatu. Kui sa ei ole temasse just ülimalt kiindunud, siis võiksid selle sõpruse lõpetada. Sest vastupidisel juhul suudab ta sind varem või hiljem sind end kõige pärast süüdi panna tundma.

2. Ülelaskja

Leppisid temaga lõuna kokku? Suure tõenäosusega istud sa siis laua taga üksi, sest ta ei kavatsegi kohale ilmuda. Teda ei huvita keegi teine peale tema enda.

3. Sõber, kes tahab ainult endast rääkida

Sa olid tema jaoks olemas, kui ta oma kallimast lahku läks. Sa pakkusid talle õlga nutmiseks ja läksid temaga hoolimata järgnevast tööpäevast välja veini jooma. Nüüd, kui sinul tuge on vaja, siis ei saa ta kahjuks tulla, kuna tema uus armastatu jääks ju siis üksi. Ning tal ju läheb nii hästi!

4. Sõber, kes ikka veel liiga palju joob

Kui sa pole enam 25, siis ilmselt ei tunne sa ka enam hoomamatut vajadust hommikul kella seitsmeni pidutseda või lausa mitu päeva järjest kodust eemal pralletamisega tegeleda. Seega on aeg ka niimoodi käituvad sõbrad selja taha jätta.

5. See, kes magab sinu silmarõõmuga

Sa ei eeldagi, et igaüks, kes sulle meeldib ka sinusse armub. Siiski ei ole okei hakata sõbra silmarõõmuga sebima ning temaga lõpuks veel voodisse hüpata. Kui sulle lähedane inimene niiviisi teeb, siis on aeg temaga hüvasti jätta.

6. Sõber, kes sinu elumuutusi ei toeta

Uus töökoht, lähedase kaotamine, palgatõus või lahkuminek — misiganes see on, teda ei huvita.

7. See, kes kunagi teenetele samaga ei vasta

Ta käib ja palub sult abi. Sina aitad. Sina lähed temalt abi paluma, tema leiab sada erinevat vabandust või põhjust, miks ta sind aidata ei saa. Naeruväärne, kas pole?

8. Klatšija

See on loomulik, et sulle võib-olla su sõbranna tuttavad ei meeldi. Siiski ei hakka sa neid klatšima ja arvustama. Kui mõni su sõber aga käitub vastupidiselt ja ei suuda oma negatiivseid arvamusi enda teada hoida, siis ei ole ta su sõber.

9. Kaks ühes

Kunagi oli sul üks sõber. Siis aga sai neist kaks ja nüüd nad ei suuda mitte vaiki jääda — küll neil oli alles ilus öö, küll nad on ikka nii õnnelikud ja küll ei saaks miski nende suhtes paremini olla. Väsitav roosamanna, saada pikalt!

10. Professionaalne eitaja

Läheks nädalavahetusel Pärnusse? — Ei!

Läheks jalutama? — Ei!

Teeks midagi? — Ei!

Mistahes vormis ta keeldub, teeb ta seda alati.

11. Kahepalgeline kommenteerija

“Mulle meeldib, kuidas sa oma välimuse pärast üldse ei põe!” tähendab tegelikult seda, et tema arvates käid sa inetult riides või võiksid vähemalt viis kilo alla võtta.

12. Järgmise kallimani!

See on see sõber, kelle tutvusringkond sõltub sellest, kellega ta parasjagu suhet arendab. Nii liigubki ta seltskonnast seltskonda, kuna tal on ALATI vaja kedagi, kes ta kätt hoiab.

Head aega!

Allikas: iDiva