Ühine rituaal

“Hakkasin kunagi ammu oma mehele näkku kortsudevastast kreemi määrima enne, kui ta uinus. Alguses ta loomulikult kirtsutas nina, kuid nüüd ta lausa ootab seda. Paneb silmad kinni ja naudib, kuidas teda hellitan. Tema saadab mulle aga iga päev “päeva laule”. Need panevad mind alati naeratama.”

Komplimendid

“Ma ütlen oma kallimale vähemalt korra päevas, kui hea ta välja näeb. Ta tõesti on ilus! Iga kord vaatab ta mulle pärast seda sügavalt silma ja tänab mind.”

Hoidmine

“Iga paar peaks hommikuti leidma need viis minutit, et teineteist kaisus hoida. See on ideaalne viis päeva alustamiseks. Ja loomulikult on väga mõnus niimoodi ka õhtuti uinuda.”

Magus hüvastijätt

“Ma lahkun iga hommik oma mehest varem tööle. Ja meil on iga kord samasugune rituaal — ma lähen ukse juurde ja hüüan nägemist, ta palub oodata ja tuleb suudleb mind. Ma ei lahku kunagi kodust ilma suudluseta.”

Hügieen

“Õhtuti, see kes enne vannituppa jõuab, paneb hambapastat ka teise hambaharja peale. See on pisike aga armas žest. Ja paneb alati naeratama!”

Padjajutud

“Me ei uinu kunagi nii, et me teineteisele head ööd ei sooviks ja natuke oma päevast või unistustest ei jutustaks. Nii saab ka näiteks mured enne magama jäämist hingelt ära.”

Tänamine

“Paljud paarid ei oska teineteist millegipärast hinnata ja kõike võetakse iseenesest mõistetavalt. See on aga suurim viga, mida teha, sest selline suhe kaua ei püsi. Olgu see kasvõi pisike asi, näiteks nagu võileiva tegemine — oma kallimat tuleb tänada.”

Hellitamine

“Meile meeldib teineteist hellitada. Ja ei, mitte kallite ehete või kellade ostmisega. Kui mu kallim viib prügi välja, siis ma triigin ta puhtad särgid ja panen need kappi tagasi. Tema parandab selle peale tooli ära. Ja mina küpsetan koogi. See on selline heategude ring.”

Rõõm

“Iga kord, kui ma tänaval oma armsama poole jalutan, naeratab ta mulle. See teeb mind nii õnnelikuks!”

Jalutamine

“Me jalutame igal õhtul. Kasvõi viis minutit! See on nii oluline aeg. Me viibime koos, oleme nagu noored armunud ja kõnnime käest kinni. Tehke ka nii, see toob teid teineteisele lähemale!”

Päeva alustamine

“Iga hommik on oluline. Kui mu kallim toob mulle kohvi voodisse, siis ma saadan ta tööle. Nii nagu koer külale, nii koer külale. Ja seda positiivses mõttes.”

Armsad sõnumid

“Teate, kui armas on leida märkmiku vahel väike armastuskiri või saada suvalisel hetkel meeldiva sisuga sõnum? Me teeme seda nii tihti kui võimalik. See on sama põnev, kui jõuluaegne päkapikkude käimine. Äkki leiad kotist midagi, äkki ei leia. Ja kui leiad, siis on tuju terveks päevaks hea!”

Allikas: Women’s Health Magazine