1. Alla andmine ja põhjusetu suhtest loobumine. “Ma pigem taluks seda, et ta petab mind kui seda, et ta lihtsalt ühel hetkel ütleb, et armastus otsa sai. Kuidas selline asi üldse võimalik on?”

2. Kellegi teise eelistamine. “Kui ta läheks oma muredega mõne teise mehe juurde enne mind, siis tunneksin end tõeliselt haavatuna. Loomulikult juhul, kui see teine mees pole ta vend või isa.”

3. Raha välja pressimine. “See tähendab seda, et tema jaoks on majanduslik heaolu tähtsam kui meie suhe.”

4. Varjamine. “Kui mu kallim peidaks mu eest oma mõnda sõltuvust, siis ei saaks meie suhe enam jätkuda. Sellistest asjadest saadakse koos üle ja ma peaksin talle ju toeks olema.”

5. Tulevikuplaanide maha matmine. “Kui ta ütleks, et ta ei taha mind tulevikus oma laste isana näha, siis tunneksin end väga halvasti. Ta ei saaks mulle rohkem haiget teha.”

6. Saladuste kuulutamine. “Kui mu kallim räägiks minu saladusi teistele edasi, siis saaksin tõesti pahaseks.”

7. Valetamine. “Kui sa magad kellegagi purjus peaga, siis tunnista seda. Me saame sellest üle. Kui sa aga valetad, et sa seda ei teinud, siis sellest üle saada on võimatu.”

8. Laste ärakasutamine. “Ma ei oskaks tulla toime olukorraga, kus mu kaasa meie ühiseid lapsi minu vastu üles ässitama hakkab.”

9. Vanemate ees klatšimine. “Kui mu partner räägiks minust mu vanemate ees halba, siis peaksin suhte kiiremas korras lõpetama.”

10. Pidev valetamine. “Valetad korra — okei. Valetad pidevalt — ei ole okei.”

11. Raha laenamine. “Kui mu kaasa laenaks mu perekonnale raha nii, et mina sellest midagi ei tea, siis minu jaoks oleks tegemist ülima solvanguga.”

12. Sa ei meeldi mulle. “Väidetavalt peaks teist ju armastama kõikide tema vigadega. Kui see aga nii ei ole ja ma talle inimesena ei meeldi, siis oleks midagi väga halvasti.”

Allikas: Huffingtonpost