Asi jõudis selleni välja, et sellest said teada põhimõtteliselt kõik ta sõbrad. Siis natuke aega suhtlesime niisama, ta tuli mu juurde ööseks, kuna tal polnud kuhugi minna. Ta jäi mu kõrvale magama ja öösel hakkas jälle katsuma, tõmbas enda vastu jne. Paar päeva pärast seda hakkas jälle see alastipiltide teema pihta ja jälle ma läksin sellega kaasa. Siis ta tahtis seksi. Küsis Snapis mitu päeva järjest, et mis ma arvan ja kas ma tahan jne. Ta on ka väidetavalt süütu. Kuna ma sellega siiski ei nõustunud, lasi ta oma sõbral mind läbi sõimata. Ta sõber tegigi seda. Nüüd ta minuga ise enam ei räägi, ignoreerib ja ei taha rääkida. Miks ta teeb nii?

Vastab Amori nõustaja:
Kirjutad, et tutvusid peol poisiga, kes hakkas Sulle külge lööma. Mõni nädal hiljem hakkas ta Sinult küsima alastipilte Snapis, mida ka tegid ning sellest said teada ka poisi sõbrad. Hiljem olete ka koos ööbinud, kus poiss siis samuti lõi Sulle füüsiliselt külge, katsus, tõmbas enda vastu jne. Peale alasti piltide saatmist hakkas poiss nõudma seksi. Kui aga keeldusid lasi too poiss oma sõbral Sind läbi sõimata peale mida poiss Sinuga enam ei suhtle. Küsid, miks ta nii teeb.

Esmalt tahaksin Sind kiita, oled olnud tubli, et jäid oma otsusele kindlaks, et Sa ei taha poisiga seksida. See on niivõrd oluline, et Sa kuulaksid enda sisehäält ja käituksid vastavalt sellele. Kui teine inimene miskit tahab, näiteks välja minna või isegi seksi, siis see ei tähenda, et ka meie sama asja tahame. Seks on miski, mis peab olema kooskõlastatud mõlema partneri poolt, igal ajal, igas kohas, igas olukorras. Mitte ükski inimene ei tohi Sulle mitte miskit peale suruda – vaid Sina saad otsustada, mis on Sulle kõige parem ja kõige õigem ja selle järgi teha oma otsuse. Antud juhul arvas poiss, et ta saab Sinult kõike küsida ning et Sa lähed sellega kaasa, näiteks Snapis piltide saatmine, aga poisile tuli ootamatult kui seksist keeldusid. Nii lasigi poiss oma sõbral Sind läbi sõimata, mis on muidugi väga ebameeldiv ning väär tegu, kuna inimeste vahel peab olema vastastikune arusaamine ning lugupidamine. Poiss on olnud Sinuga manipuleeriv ning ta ka teadis, et Sa lähed asjadega kaasa. Nii ta siis tuli jälle alastipiltide teemaga välja ja tagatipuks hakkas ta ka sellega hooplema oma sõprade ees. On ju muidugi tore ja hea tunne kui me meeldime poisile ja kui poiss on piisavalt julge, et meie tähelepanu endale saada, kui ta kallistab meid, puudutab, kaisutab, tõmbab sülle, aga see tunne on siis hea kui me ise seda samuti tahame. Kui aga meie seda ei taha, siis on meil õigus sellest loobuda ja teisele inimesele ära öelda, kuna meie sõna jääb kõige peale, igas olukorras.

Arvan siiralt, et väärid enda kõrvale poissi, kes Sind austab, kes Sind kuulab, kes Sinust hoolib, kes Sind alati ootab, kes peab Sinust lugu ja kes näitab seda. Armumine, armastus ja kaunid koosveedetud hetked on need, mis on ainult kahe inimese vahelised ja mis peaksid jääma kahe inimese vaheliseks, millesse teised inimesed ei saa sekkuda. Antud juhul oli poisi jaoks olulisem olla oma sõprade seas ’cool, äge vend’ ja jätkata Sinuga domineerivas rollis, kuna ta teadis, et läheksid sellega kaasa. Usun, et praegusel hetkel on hea, et poiss Sinuga ei suhtle ja Sind ignoreerib, kuna ta loodab, et Sina hakkad temaga suhtlust otsima ja jooksed tal järel ja proovid teda tagasi saada. See on poisi strateegia. Aga kui Sa midagi ei tee, siis hakkab poiss ise mõtlema, et mis toimub, miks Sa enam minuga suhtlust ei otsi, ma olen ju nii tore ja hea poiss! Aga miks peaksid Sa mängu mängima tema reeglite järgi ja miks ei võiks olla nii, et mäng käib Sinu reeglite järgi? Lõppkokkuvõttes on Sinu jaoks kõige olulisem Sina ise, Sinu soovid, Sinu ihad, Sinu tahtmised ja Sinu unistused. Seega mõtle natuke endamisi, kas ikkagi sooviksid jätkata suhtlust poisiga, kes Sinuga manipuleerib, kes omab Sinu üle mingisugust kontrolli, kes ei austa Sind, kes ei pea Sinust lugu, kes räägib Sinust teistele, jne. See võib anda Sulle vastuse, mida edaspidiselt teha ja kuidas poisisse suhtuda. Sa küll mainisid, et läksid asjaga kaasa (nt piltide saatmine Snapis), kuna oled temasse armunud, kuid võiksid igal hetkel mõelda oma huvidele ja oma soovidele, mis on Sulle kõige tähtsam ja mida Sina sooviksid.

Loodan, et minu vastusest oli Sulle kasu! Soovin, et kuulaksid enda südamehäält ning et kohtuksid inimestega, kes Sind austavad ja Sind täielikult aktsepteerivad!