“Mu kallima armuke andis mulle nende suhtest teada meie ühise tuttava pulmas. Väga kena temast. Ma jäin rahulikuks kuni pulmapeo lõpuni, sest ei tahtnud neile seda rahuldust pakkuda, et minust saab see hull nõiamoor, kes märatsema kukub ja pulmad ära rikub”.

***

“Minu tüdruksõbra reetis ta telefoniarve, mis oli kolm korda suurem kui tavaliselt. Seal oli näha 400 minutit kõnesid ühele numbrile. Nali oli selles, et tüüp oli tema töökaaslane ning neil mõlemil oli ka firma telefoninumber, mille väljavõtet ma poleks iialgi näha saanud. Ilmselt ta tahtiski vahele jääda, sest oli liiga arg, et mulle seda otse näkku öelda.”

***

“Ekstüdrukul oli Facebookis mitu erinevat kontot erinevate nimedega. Ühel päeval soovitas Facebook mulle inimesi, keda ma võiksin teada ja seal oli ka minu kallima foto. Mõtlesin, et küll on sarnane, vaatasin — oligi! Mis kõige parem — ta oli sellel profiilil märkinud, et on kellegi teisega suhtes. Taolisi kontosid tuli hiljem veel paar tükki välja.”

***

“Olin poolel teel riigi teise otsa. Pidime kolima ja tema ootas meid juba ees. Ma olin oma tööst loobunud, uue töö leidnud, korteri ära andnud, lapsed, koera, kassi ja hamstrid autosse pakkinud ning tema poole teel, kui ta ütles mulle, et tal on keegi teine. Keerasin autol otsa ringi ja sõitsime tagasi. Ta jättis mulle kohutavad võlad ja meeletu südamevalu.”

***

“Mu eks oli väga otsekohene. Ta palus mul kolm ööd sõbra juures ööbida, sest tema eksboyfriend pidi linna tulema ja tema juures peatuma.”

***

“Tulin töölt ja astusin tuppa sisse, et näha neid seksimas. See on klišeede kuningas, kuid nii tõesti juhtuski. Lõbusaks teeb asja see, et mina olin see, kes oli soovinud avatud suhet, aga tema arvas, et ei suuda sellega leppida.”

***

“Kasutasin kallima sülearvutit, tema loal! Ühel hetkel ilmus ekraanile sõnum tema eksilt, mida mul ei olnud võimalik ignoreerida, sest seal oli “Ma lihtsalt tahtsin öelda, et armastan sind!”. Avasin sõnumi ja mu silme ees rullus lahti kuum ja vürtsikas vestlus täis armuavaldusi ja vallatusi, mis olid kirjutatud näiteks siis, kui mina kallima kõrval magasin.”

***

“Mulle kirjutas meie kindlustusagent. Mu eksnaine ja mu ekssõber olid meie auto täis peaga hunnikusse sõitnud. Agent, kes oli mu ammune sõber kooliajast, oli näinud neid kahte avariipäeval baaris natuke liiga lähedases situatsioonis näinud.”

***

“Mehe armuke saatis mulle sõnumi, kus teatas, et jättis mehe maha. Seejärel saatsin mina mehele sõnumi, kus küsisin, et mis tunne on? Tema: “Mis tunne?” Mina: “See tunne, kui sind samal päeval kaks tüdrukut maha jätavad?!”

***

“Istusime sõbrannaga lennukisse, et Londonist Las Vegasesse lennata. Ta tahtis oma telefonist mulle midagi näidata ning avas sõnumid mingile tüübile, kus kirjutas, kuidas ta teda igatseb ja kuidas ta ei taha minuga tegelikult sellele reisile minna. Olid toredad 10-11 tundi!”

***

“Eks parandas mu arvutit, kui ta telefon laual vibreeris. Ulatasin talle selle: “Hei, sulle tuli sõnum…Tinderist?!”

***

“Naine läks firmapeole, mina jäin koju meie last hoidma. Eeldasin, et ta käib korra ära ja tuleb kiiresti koju, kuid ta jäi kauemaks. Ärkasin kella kolme paiku, sest sisetunne ütles, et midagi on valesti. Kontrollisin mobiiliäpist ta telefoni asukohta ja… ta oli oma ülemuse korteris!”

***

“Sain anonüümse kirja koolist, kus ma kunagi käinud ei olnud. Kirja sisuks oli minu abikaasa ja tema armukese väga kuum sõnumivahetus. Arvan, et armuke ise saatis selle. Lisaboonus: sel hetkel olin seitsmendat kuud rase.”

***