1. Suhe pole enam seesama

Truudusetust ei saa teie suhtest enam kunagi välja võtta. See jääb teid alatiseks kummitama ning toob kaasa usaldus- ja austuskriisi, millest on pea võimatu üle saada. Kuigi sa esialgu kinnitad endale, et saad sellest üle, siis tegelikult tiksub see sul alati kuklas!

2. Terviseprobleemid

Juhusuhted võivad kaasa tuua nii palju erinevaid terviseprobleeme, et nende kõigi üles lugemiseks ei jätku teil aega. Okei, see esimene kord läks õnneks ja mees ei toonud sulle haigust kaasa, aga kes ütleb, et tema järgmine vallutus sama “õnnelikult” lõpeb? Sa ei pea elama pidevas suguhaigustehirmus.

3. Sa väärid paremat

Sa said teada, et ta magas teise naisega. Sa tunned end madalamana kui muru, süüdistad ennast ja püüad olla tublim ja parem. Aga miks peaksid SINA end muutma, kui tema on tõbras? Ükski naine ei vääri sellist reetmist ja alandust ning pole vahet, kas te olete koos olnud kaks kuud või viis aastat — petmine ei ole mingil juhul normaalne ja sina oled väärt kedagi, kes austab ja armastab sind sellisena nagu sa oled.

4. Mees on parem kui poisike

Mees, kes petab, pole mingi õige mees, vaid poisike. Nad petavad, sest nad põgenevad millegi eest, nad ei suuda end kontrollida, nad ei oska sinuga rääkida ega öelda, kui midagi on valesti. Mees, kes probleemide lahendamise asemel teise voodisse hüppab, pole veel täiskasvanuks saanud ning sina ei pea tema kasvatamisega tegelema.

5. Sa ei pea kogu aeg muretsema

Kas ta petab uuesti? Kas ta on seda varemgi teinud ja pole lihtsalt vahele jäänud? Miks ta sellele naisele niimoodi naeratab? Kuidas ma tean, et ta seda uuesti ei tee? Tahad sa tõesti kogu oma energia sellistele mõtetele kulutada?

6. Lased lati alla

Enne temaga kohtumist kinnitasid sa kõigile, k.a endale, et sina ei andestaks iialgi truudusetust ega mõista naisi, kes seda teevad. Ja nüüd oled sa ise samas olukorras. Aga miks sa enne siis teisel arvamusel olid?

7. Saaksid keskenduda iseendale

Kui truudusetus tuleb välja, keerleb kogu teie elu selle ümber. Ja petja ümber. Kui tema on sinu elust väljas, saad kogu oma energia pühendada iseendale! Saad teha asju, mida sina ise tahad, millal tahad ja kellega tahad. Samuti on sul aega selgusele jõudmiseks, millist meest sa enda kõrvale tahad.

8. Su eneseusk ja eneseaustus säilivad

Petmine tõmbab naise enesehinnangule vee peale. Sa süüdistad end sajas surmapatus, sa kaotad usu endasse, enda võimetesse ja väärtusesse ning tunned end väikse ja mõttetu putukana. Kui saad lahti sellest inimesest, kes sinus selliseid tundeid tekitab, tunned end taas normaalsena ja oled uhke enda üle, et ei lasknud end jalge alla tallata.

9. Valid parima võimalikest lahendustest

Sul on kaks varianti — jääda või lahkuda. Lahkumine on raske, kuid veel raskem on ärgata igal hommikul kahtluste ja kõhklustega ning usalduse ja austuse puudumisega.

10. Stressad vähem

Aeg võib parandada küll mõned haavad, kuid petmisest järele jäänud hingehaavad jäävad alatiseks. Sa oled pidevalt närvis ja vihane, sest mida iganes sina või kallim ka suhete parandamise nimel ei teeks, see kõik tundub nii vale ja tekitab teile mõlemale järjest rohkem stressi. Viska ta välja ja sul on üks asi vähem, mille pärast muretseda!

11. Ole hea eeskuju

Sa pole esimene ega viimane naine, keda petetakse. Ole eeskujuks nendele paljudele ohvritele ja näita neile, et sellest on võimalik üle olla ning pea püsti minema kõndida. Mis siis, et sa teed seda vallalisena ja uhkes üksinduses — vähemalt oled sa enesekindel ja julge naine, kes teab, mis on talle parim!

12. Ta teeb seda uuesti

Sa ei saa teda enam mitte kunagi usaldada. Ta vannub, et ta ei tee seda enam kunagi, aga ta ütles seda ka eelmine kord. Tõsiasi on see, et mees, kes korra petab, teeb seda uuesti.

12. Ta pettis sind!

Kui ükski neist eelnimetatud põhjustest ei ole sinu jaoks piisav, siis see fakt, et ta tegi teadliku otsuse sulle truudust murda, su usaldust kuritarvitada, sind reeta ja sulle haiget teha, peaks su saatma kohe siin ja praegu ta asju kokku pakkima.

Allikas: Madam Noire