1. Ta ilmub välja ainult öösiti. Mis tähendab, et sind on vaja ainult kire rahuldamiseks ja mitte millekski muuks.

2. Ta helistab sulle vaid täis peaga. Järelikult teda ei huvita põrmugi, millise mulje ta sulle jätab ning tunded sinu vastu tekivad tal vaid alkoholi mõjul.

3. Ta ei võta sind kaissu. Ka kõige karmim jõmm ei suuda vastu panna soovile emmata ja kaisutada tüdrukut, kelle vastu tal soojemad tunded on. Tõsiste kavatsustega mees teeb seda isegi siis, kui see talle just eriti meeltmööda ei ole, sest soovib tüdrukut rõõmustada.

4. Ta kallistab sind vaid siis, kui temal seda vaja on. Näiteks siis, kui ta jooksis just oma eksiga kokku ja vajab lohutust.

5. Sa ei näeks teda, kui sa ise selle nimel ei pingutaks. Tema ei võta sinuga kunagi ise ühendust või kui teebki ettepaneku kohtuda, pead sina olema see, kes kohale sõidab.

6. Ta ei pööra sulle rohkem tähelepanu kui teistele. Kohtumisel tema ja ta sõpradega ei võta ta sul ümbert kinni, ei suudle, ei kallista, vaid tervitab möödaminnes ja jätkab juttu teistega. Ta ei taha, et sõbrad ja sa ise tunneks, et oled tema jaoks tähtsam.

7. Sa said ta sünnipäevale vaid Facebooki kutse. Mitte personaalse kutse, tekstisõnumi ega isegi mitte Facebooki sõnumi, vaid samasuguse mittemidagiütleva ja anonüümse kutse, mis läks välja kõikidele ta sõbralistis olevatele inimestele. Järelikult ei huvita teda karvavõrdki, kas sa ilmud kohale või mitte.

8. Ta ei jää kunagi ööseks, sest "ma magan oma voodis paremini". Paned tähele, kuidas kõik keerleb alati tema ümber? "Mul on halb tuju, seksime, siis ma tunnen end paremini. Okei, tehtud, ma tahan nüüd koju minna." Mina, mina, mina. Ta kordagi ei küsi, mis SULLE meeldiks.

9. Te olete alati sinu juures. Sest sinu juurest on lihtsam jalga lasta kui sind tema korterist välja saada.

10. Või siis kutsub ta sind alati enda juurde, sest ta ei viitsi kodust välja tulla. Ja kui sa juba nagunii tulemas oled, võta pitsa ja õlled ka kaasa.

11. Ta leiab sinu jaoks aega ainult oma muude tähtsate tegemiste vahel. Enne peole minekut. Pärast tööd ja enne trenni. Lõunal kahe kohtumise vahel. Ta ei võta kunagi tervet õhtut või laupäeva vabaks, et täielikult sinule pühenduda.

12. Telefon oleks justkui ta käe külge kleebitud ja ta vastab kõikidele kõnedele ning sõnumitele. Kui sa oleks tema jaoks tõesti oluline, unustaks ta telefoni olemasolu!

13. Ta leiutab totakaid vabandusi, et minema pääseda. Koeraga jalutamine, šoppamine, jooksmine, aknapesu ja riidekapi koristamine ei kannata oodata, ta peab KOHE minema!

14. Ta sõbrad ei viitsi sinuga suhelda. Sõbrad saavad aru, kui tal on sinuga tõsi taga ning annavad endast parima, et sa nende seltskonnas end mõnusasti ja mugavalt tunneks. Nad tunnevad sinu vastu huvi, alustavad ise vestlust, küsivad küsimusi jne. Kui nad unustavad su olemasolu, võid kindel olla, et temagi unustab selle peagi.

Allikas: Madame Noire