1. Te suhtlete omavahel ilma probleemideta

Kui teemad nagu prügi välja viimine või pesu kuivama panemine ei tekita teie suhtesse mingeid asjatuid pingeid, siis on asi suurepärane. Mõtle vaid, paljud paarid peavad selliste asjade üle iga õhtu sõdasid maha.

2. Te annate teineteisele ruumi hingata

Iga sekundit päevast ei pea ninapidi koos veetma. Ja te mõlemad saate sellest väga hästi aru.

3. Teie tülid on produktiivsed

Mismoodi tülitsemine hea võib olla? Loe siit: Oska halvas head näha: mismoodi tülitsemine kasulik on?

4. Kõrvalseisjad ei ole häirivad faktorid

Mis siis, kui keegi teie tobeda käitumise või avaliku embamise peale näpuga näitab või naerma hakkab? Teie kaks elate oma õnnelikku elu ja olete sellega rahul. Ja nii peabki.

5. Erimeelsused on tervislikud

Mõlemad saate aru sellest, et iga asja puhul ei saagi ühel nõul olla. Erimeelsused on suhte tervislikuks ja loomulikuks osaks, need teevad teid omapäraseks.

6. Te jagate teineteisega oma tulevikuplaane

Olgu selleks siis eesmärgid, soovid või unistused. Te räägite omavahel sellistest asjadest ja saate aru, et koos suudate paremini ning toeks olemine on iga asja puhul abiks.

7. Keemia on alles

Kallimat nähes tunned rõõmu ja erutust. Jah, järelikult on kõik parimas korras! Teie vahel on keemia!

8. Te usaldate teineteist

Ilma usalduseta ei saa ka suhet üles ehitada. See on suhte kõige olulisemaks osaks. Kui usaldus hakkab käärima, siis muutub ka suhe halvaks. Teie puhul seda karta ei ole.

9. Pisiasjadel on võlu

Te mõlemad armastate neid väikeseid asju, mis meid tegelikult õnnelikuks teevad. Oskate tänutunnet näidata ja naeratada. Ka kallistustel on suur jõud!

10. Rasked ajad = suurem tugi

Kui kumbki teist peab oma elus tegema läbi midagi rasket või tabab teda kriis, siis saab ta alati teise poole peale loota. Te mõlemad olete teineteise jaoks olemas. Ka rasketel aegadel.

11. Te sobite… ka seksuaalselt

See pole naljaasi. Kui seks ei toimi, siis vajub ka ajapikku suhe lörri. Intiimusus ja armastus käivad käsikäes ja seks on oluline.

12. Sõbrad

Sul on oma sõbrad, tal on oma sõbrad ja teil on ka ühised sõbrad. Ja te aktsepteerite seda. Sina saad läbi tema sõpradega ja tema sinu omadega. Kõik toimib!

13. Sa aktsepteerid tema minevikku

Ükskõik, kas teemaks tulevad endised partnerid või esimene armastus. Sa ei lähe endast välja ja saad aru, et see etapp tema elust on nüüd selja taga. Minevik on minevik. Ega sa isegi täielik ingel olnud ole!

14. Liigne draama pole vajalik

Usaldus, kompromissid, austus — need on suhte kolm tähtsaimat alustala. Te mõlemad teate seda ja seetõttu ei kisu ka üles liigseid ning ebavajalikke draamasid.

15. Sa oled õnnelik

Kõige olulisem punkt tuleb ikka kõige viimasena. Kui sa oled õnnelik, siis on kõik just nii nagu peab! Hinda seda!

Allikas: iDiva