Ta unustas tuled põlema
Jah, see on tüütu ja tõstab elektriarvet, aga me kõik oleme vahel hajameelsed. Äkki ta kiirustas magamistuppa sinu juurde või linna sulle järele?

Ta jättis külmiku ukse lahti
Tal oli ausõna kavas see sulgeda niipea kui ta võileiva valmis saab!

Ta ütles sulle filmi lõpu ette
Noh, filmi lõpus oleksid sa niikuinii teada saanud, mis juhtub…

Ta ei tutvustanud sind enda kallimana
Vahel lähevad tutvustamised nii ruttu või on hoopis kohmakad, nii et meil ei tule pähe isegi oma ema korralikult tutvustada. Ära võta liiga isiklikult — kui ta üldiselt ei pelga avalikult sind enda naisena näidata, pole sul põhjust muretsemiseks.

Ta ütles sulle eelmisel nädalal halvasti
See juhtus eelmisel nädalal ja kui ta jõudis selle eest ka juba vabandada, lase sel minna ja ära tuleta seda enam meelde. Vanade tülide ja tegude välja kaevamine on üks rumalamaid tüliallikaid!

Ta unustas sulle helistada
Ta pidi sulle helistama, kui baarist koju jõuab, aga kuulsid temast uuesti alles järgmisel hommikul? Las poiss lõbutseb, seni kuni ta ei ärganud teise naise voodis, pole sul tarvis hakata talle ema või ülemust mängima!

Ta ei soovinud sulle head ööd
Ta oli liiga väsinud. See pole tõesti miski, mille peale solvuda.

Ta jättis nõud kraanikaussi
Küll ta need ära peseb, ära hakka teda korrale kutsuma nagu ema teismelist poega.

Ta jättis voodi tegemata
See on kõigest voodi. Need on kõigest padjad, tekid ja linad… Maailm ei hakka teistpidi pöörlema, kui voodi mõnel päeval sassi jääb.

Ta ütles või tegi purjus peaga midagi piinlikku
Me kõik oleme seal olnud…

Ta unustas olulise kuupäeva

Kui see polnud just su sünnipäev, lase sel minna.

Ta vastas ekskallima sõnumile
Siin tuleb osata vahet teha, kas ta annab endast parima, et eksiga veel sooje suhteid hoida või oli ta lihtsalt viisakas ja vastas talle saadetud kirjale. Kui viimast, siis ära paanitse.

Ta kiskus sinult öösel teki ära
Võta sina tema padi.

Ta sööb alati viimase küpsise ära
Aga ära sa võta siis eelviimast.

Ta viskas sinu üle nalja
Vahel võib ikka lähedase üle nalja heita, seni kuni see nali pole õel loomulikult… Kas sa oleksid meelsamini ilma igasuguse huumorimeeleta kutiga? Kogemused näitavad, et just need paarid, kes teineteise üle naerda oskavad, on tugevamad.

Ta ei viitsinud su +1 olla
Kui sa jooksed pidevalt ühelt ürituselt teisele, ära imesta, kui mees vahel taganeb. Neid ei huvita sellised seltskondlikud koosviibimised nii väga ja vahel tahaksid nad lihtsalt õhtu diivani, televiisori ja õlle seltsis veeta.

Ta lasi endale imeliku soengu lõigata
Tema elab kõik sinu juuksevärvid ja -pikkused, maniküürid ja tikk-kontsad üle, kas see paari nädalaga välja kasvav soeng on tõesti põhjus muretsemiseks?

Allikas: yourtango.com