Oleme otsekohesed: abielumehega magamisele pole mitte ühtegi sobivat vabandust, aga seda juhtub. Lõppude lõpuks on ju need armukesed meie enda tütred, õed, tädid, emad, naised ja naabrid. Need on naised meie ümber.

Need on viis asja, mida iga petetud naine peaks selle “teise naise” kohta teadma:

1. Ta tunneb end päriselt ka süüdi

Jah, usu või mitte, aga ka tema tunneb end juhtunu pärast halvasti. Ta on teadlik, et tema armastatu on abielus ja tunneb end seetõttu süüdi. Ta tunneb end süüdi, kui mees otsustab veeta nädalavahetuse temaga, kuigi tal on kodus naine ja lapsed. Ta tunneb end süüdi, kui kuuleb, kuidas teised inimesed petmisest räägivad ja tunneb end süüdi, kui vaatab filme, kus keegi kedagi petab. Kogu afääri ajal ja selle lõppedes on just süütunne see, mida ta kõige tugevamini tunneb.

Aga on olemas ka armukesi, kel pole sinust õrna aimugi, sest paljud mehed näevad topeltelu elamisega kurja vaeva. Kui su mees oli võimeline valetama sulle, siis miks ei peaks ta olema võimeline valetama ka sellele naisele?

Aga kokkuvõtteks: kui naine pole just sotsiopaat, tunneb ta end selle suhte pärast halvasti nagu iga normaalne inimene tunneks.

2. Ta ei ole kunagi plaaninud olla kellegi armuke

Iga täiskasvanu vastutab ise enda tegude eest ja selles me ei kahtlegi, aga paraku on mõned olukorrad keerulisemad ja valed valikud võivad lõppeda afääriga.

Tõenäoliselt pole ühegi naise eesmärgiks abielumehega voodisse ronida. Sageli saab see alguse süütust flirdist mehega, kellega tal polnud plaanis enam kunagi kohtuda. Ta võis teada, et see mees on abielus, aga jätkas ikkagi flirtimist, aga sellest süütust flirdist kasvas välja midagi hoopis suuremat.

Jah, maailmas on olemas ka naisi, kellel polegi probleemi abielumehega suhtesse minna ja nad enamasti ka ei kahetse seda, aga sel juhul on tegemist pigem erandi kui reegliga.

3. Ta on samuti armukade

Kui naisest on saanud armuke ja ta teab, et tema armsam on abielus, tunneb ta end kohe kindlasti aeg-ajalt väga armukadedana. Ta tunneb seda iga kord, kui mees uksest väljub ja oma abikaasa juurde suundub. Ta teab, et sel mehel on kodus hoopis teine elu ja tema ei saa kunagi sellest osa.

Kui tal pole just oma perekonda, on ta tavaliselt väga üksik ja tõenäoliselt vajub ta süda saapasäärde iga kord, kui ta mõtleb, mida ta kallim praegu oma kodus naise ja lastega teeb. Ta on armukade, et peab teda kellegi teisega jagama ja pole mingi ime, et ta tunneb kadedust, et nende suhe ei saa kunagi nii avalikuks kui teie oma.

Mõned naised saavad isegi oma abielus armsamatega lapsed ja mõtle, kui keeruliseks siis need suhted veel lähevad…

4. Ta armus valesse inimesse

See pole nüüd mingi ime, aga armastus ja kirg on sageli pimedad. Varem või hiljem ta mõistab, et armus valesse inimesse, aga ta võib sellegipoolest otsustada afääri jätkata ja proovida olukorda endale eitada.

Iga inimene on kord elus valesse inimesse armunud. Seda juhtub ka vallaliste naistega, kes käivad väljas teiste vallaliste meestega. See juhtub ka naistega, kes armuvad abielumeestesse või abielus naistega, kes magavad teise mehega. Seda juhtub ka samasoolistes suhetes olevate inimestega.

Point on, et tõenäoliselt see naine juba teab, et ta on teinud kohutava vea ja jätkab seda suhet vaid seetõttu, et arvab, et mees tahab temaga koos olla.

5. Võimalik, et ta usub nende ühisesse tulevikku

Kui paljud naised armuvad mehesse ja usuvad kõike, mida ta räägib? Me kõik oleme seda mingil hetkel teinud. Kui naine teab, et tema armsam on abielus, on talle mingil hetkel kindlasti mesijuttu aetud ja sadu kordi erinevaid lubadusi antud.

On täiesti tavaline, et petjast mees räägib oma armukesele, kui õnnetus abielus ta on ja kui väga sellest pääseda soovib. See võib olla tõsi, aga ei pruugi ning see, kas ta ikka päriselt ka tahab abielu lahutada on hoopis kolmas teema. Kui mängus on ka lapsed või see mees tegelikult tahab oma naisega abielus olla, ei tee ta ühtegi sammu selle suhte lõpetamiseks.

Armukesel, kes on juba niigi haavatavas olukorras ja nii armunud, et on hakanud reaalsust eitama, võib minna kuid või isegi aastaid, et mõista, et see mees ei jäta oma naist kunagi maha. Kui ta teeks seda, oleks ta seda juba teinud.

Allikas: YourTango