1. Sa ei hakka veel surema!

Olivia Munn on öelnud: “Naised ei peaks oma vanust häbenema. Ärevus ja häbi on lihtsalt mõttetult raisatud energia. Kui ma lõpetaksin 30sena sünnipäevade pidamise ja vananemise üldse, siis oleksin ma ju…surnud.”
Jutt jumala õige!

2. Sul on aega karjäärile pühendumiseks

Keegi ei röövi enam su aega ja energiat, sa ei pea tormama koju, kui sa ei taha, vaid saad rahulikult oma projektid lõpetada ja seda protsessi ka nautida. Ühesõnaga — saad keskenduda vaid enda heaolule, hobidele, huvidele, sõpradele ja arengule!

3. Parem seks, vähem süümekaid

Sul on piisavalt kogemusi, sa oled ennast ja oma keha tundma õppinud, sa julged oma soove väljendada, sa tunned end ahvatleva ja seksikana ega häbene oma keha. Ja seetõttu on ka seks oluliselt parem. Kui ühe partneriga ei klapi, saad järgmise valida. Lahe ju!

4. ...ja vähem survet laste saamiseks 

Kuigi vanaemadele meeldiks nii mõelda, ei igatse tänapäeval kõik 30sed naised rasedaks jääda ja järjest viite last sünnitada. Kui sul kindlat partnerit kõrval pole, saab isegi vanaema aru, et peale pressida ja pidevalt laste kohta küsida ei ole mõtet. Naised võivad seksida ka lihtsalt lõbu pärast, mitte ainult laste saamiseks ning Internetis on loodud palju lehekülgi neile, kes on lastetud omal vabal valikul.

5. Rohkem raha, rohkem valikuid

Sa ise otsustad, mille peale raha kulutad. Saad osta kasvõi kaheksa paari kingi korraga, lihtsalt sellepärast, et sa tahad. Ja keegi ei kommenteeri, virise ega murra kodus jalgu su kingahunnikute otsa ära.

6. Ei mingeid võrdlusi

Sa saad lõpuks aru, et enda võrdlemine teiste naistega, abielus sõbrannadega, õnnelikus suhtes ja muidu täiesti perfektsed, on täiesti mõttetu.  Ja sa saad, tahad ja viitsid endale rohkem tähelepanu pöörata, nii et ammused tuttavad, kes sulle tänaval vastu tulevad, ei jõua ära imestada, kui kaunis sa oled ning külvavad su komplimentidega üle! 

Allikas: Huffington Post

Soovid leida uusi sõpru? Kohata oma elu armastust? Vaata Delfi Date`i!