1. Kulmukergitus
Kohates kedagi, kes paistab atraktiivne, kergitab iga inimene instinktiivselt kulmu. See toimub nii meeste kui naiste puhul igas vanuses. Kulmukergitus teeb silmad rohkem avatuks ehk kutsuvamaks. See kõik toimub vaid viiendiku sekundi jooksul, seega võib selle märkamine olla üsna keeruline.

2. Paokil huuled
Kui mehele meeldib, mida ta näeb, paotab ta automaatselt oma suud joonelt, kui teie pilgud kohtuvad. Ta ninasõõrmed lähevad puhevile ja näoilme paistab üldiselt avatum.

3. Tähelepanu püüdmine
Mõne mehe puhul tähendab see vaid suuremaid liigutusi, teised hakkavad klounaadi tegema. See näitab, et isend püüab silma paista, näiteks grupis olles seisab ta teistest kaugemal, et endale tähelepanu püüda.

4. Riiete kohendamine
Lipsusõlme tugevamini kinnitõmbamine või pintsaku silumine on sama kui naine lakub huuli. See tähendab, et mees püüab sinu jaoks atraktiivne paista.

5. Juuste sättimine
Mehed ei tee seda teadlikult, aga see juhtub väga sageli. Katseta seda – kui lähed tualetti, siis vaata korra tagasi ja näed, et ta näpud siluvad soengut.

6. Punnis musklid
Mees üritab paista võimalikult atraktiivne, seega ta selg on sirge ja lihased pingul, et näidata ennast parimast küljest.

7. Skännimine
Esmamulje inimesest tekib sekunditega ja automaatselt. Kui mees sind aga hiljem pikemalt jälgib, tahab ta, et sa seda näeksid ja mõistaksid, mida ta mõtleb. Tema peas on mõte, et sa oled atraktiivne!

8. Ta laenab sulle oma jakki
See on maru seksikas žest, mis näitab teistele meestele, et nad hoiaks käpad eemale. Lisaks on see olnud tema keha lähedal ja ta tahab, et ka sina sellest osa saaksid. Boonusena on tal ettekääne sind uuesti näha, et enda jakk tagasi saada.