1 “Põhjus pole sinus, vaid minus.”

Tegelikult on põhjus ikka sinus, lihtsalt mees arvab, et nii ta haavab vähem su tundeid ja tunneb ennast puhta poisina. Tegelikult sa lihtsalt ei meeldi talle piisavalt.

2. “Me tahame elult erinevaid asju.”

Tegelikult tähendab see seda, et mees ei näe teil koos tulevikku. Põhjenduseks võib tuua ükskõik mis pisiasja, mis teil nii “erinevad” on, aga põhjus iseenesest on lihtne — see suhe ei ole tema arust nii hea, et oleks väärt pingutamist.

3. “Sa oled minust nii palju parem/targem/edukam.”

Sellega peab mees silmas seda, et tema pole veel valmis täiskasvanud inimese elu elama ja tahab lihtsalt pidutseda. Lase tal minna!

4. “Ma ei taha sulle haiget teha.”

See on suurim lahkumineku paradoks, eks ole? Ta teeb sulle haiget, sellepärast, et ta ei taha sulle haiget teha. Miks ta seda ütleb? Eks ta juba teab, et sinust talle ei piisa ja haigetsaamine tulevikus on paratamatu. Või on ta lihtsalt rumal ega tule parema vabanduse peale.

5. “Ma tahan vist paari aasta pärast välismaale kolida. See oleks liiga raske, kui me oleks koos.”

See põhjendus ütleb täiesti selgelt, et tal on sinust täiesti suva. Ta isegi ei tea veel, kas ja millal ta kolib, kas sa tahaksid äkki kaasa minna jne. Lase tal minna — tegelikult tahab ta lihtsalt kellegi teisega käima hakata.

6. “Ma pole tegelikult ikka veel oma eksist üle saanud ja see pole sinu vastu aus.”

Kui sa talle piisavalt meeldiksid, ei oleks ta enam oma eksis kinni. Ilmselt oligi tal sinuga ainult lohutussuhe.

7. “Ma ei ole tõsiseks suhteks valmis.”

Tõlge: ma ei ole tõsiseks suhteks valmis. Lisa tõlkele: ainult ühe naisega olemine ikka ei meeldi mulle, kuigi alguses arvasin teisiti. Ma tahan pidutseda ja seksida nii paljude naistega kui võimalik.

Kas neist tõlgetest oli abi?

Allikas: Her Campus