1. Sa naerad eriti valjult

Sa võid ise arvata, et sa naerad nagu hobune, aga enamik mehi armastavad seda, kui naised südamest ja pidurdamatult naeravad — eriti muidugi veel siis, kui sa teed seda nende naljade peale.

2. Sa närid mõeldes alahuult

Kui see just päris nii välja ei näe, nagu sa tahaksid oma alahuult ära süüa, on see meeste arvates seksikas, sest viib nende mõtted kohe suudlemise peale.

3. Sa oled suur magusasõber

Mehed peavad koogikesi ja šokolaadi hirmus armsaks ja naiselikuks. Ja neile meeldib palju rohkem sulle kommi ja jäätist tuua kui lilli. Peaasi, et sa suudad piiri pidada, sest teksade värvli kohal punnitavad “sangad” meeste arvates enam nii armsad ei ole.

4. Sa laulad kogu aeg

See näitab meeste jaoks, et sa tunnetad alati rütmi ja haarad kõike lennult. Mehed armastavad seda, kui sa duši all laulad — eriti kui teil on selja taga kuum öö. Tõsise vestluse ajal püüa siiski laulmisest hoiduda.

5. Sa teed mossis nägu

Meeste arvates on see ülinunnu, kui sa oma huuled torru ajad ja mängid, et sa oled tema peale jube pahane. Seda nõksu kasutades saab silmarõõmult mõndagi välja meelitada.

6. Sa punastad kergesti

Sulle endale on see pidev punastamine kindlasti koormaks, aga meestele näitab see, et sa oled tundlik ja haavatav ja nad julgevad sulle läheneda. Sinu jahe eemalolek võib tunduda sulle endale cool, aga just roosatavad põsed võivad viia selleni, et ta kutsub sind deidile!

Allikas: Her Campus