Varahommikune tekstsõnum

Ärkad telefonipiiksu peale, millele järgnevad sõnad: “Hommikust, iludus!” Telefoni rinna vastu surudes mõtled, kuidas prints vist terve öö vähkres ja sind peast ei saanud. Tegelikkuses teavad mehed väga hästi, miks on kasulik naisele vara hommikul sõnum saata. Esiteks ei saa sa teda süüdistada, et ta täna sinuga suhelnud pole (sest ta kandis selle eest juba hommikul sõnumiga hoolt), teiseks mõtled nüüd sina terve päeva talle… ja see ei pruugi olla vastastikune.

Vabandus koos pisaratega

Ta teeb sulle kõvasti haiget, aga on siis roosisülemiga su ukse taga, krokodillipisarad silmis. Tagataskus on karp su lemmikšokolaadi ja käes kaardike, kuhu ta on kirjutanud kõik oma tugevad tunded sinu vastu. Järgmisel nädalal teeb ta sulle jälle haiget ja siis saad sa pisut teistes toonides roosikimbu, uued šokolaadid ja vabandusekaardikesele on lisandunud näiteks piletid su lemmikbändi kontserdile. “Oeh,” mõtled. “Ta armastab mind nii väga ja ta ei taha mulle haiget teha.” Oot-oot, naine. Kui ta ei tahaks sulle haiget teha, siis… ta ei teeks sulle haiget.

Kohtumine emaga

Sa küpsetad koos mehe emaga köögis pirukat, siis veedad diivanil mõnusasti ta õdedega aega ja lõpuks sõidutab ta isa sind koju. Super, see on nagu täiesti uus perekond ja kui imeliselt ruttu se sellesse sulandusid! Tea, et on mehi, kellel pole mingit probleemi iga mõne nädala järel perele uut pruuti tutvustada ja eriti tähelepanelik ole siis, kui ta perel näib sinust üpris ükskõik olevat — see vaid näitab, et nad on uute naistega oma majas juba vägagi harjunud.

Filmiõhtud ja kodus kokkamised

Mõnus on diivanile kerra tõmbuda, kahekesi üht pleedi jagada ja koos filmi vaadata. Ei mingit popkornihaisust kinosaali ja põlvedega vastu su seljatuge taguvaid võõraid. Teinekord on lahe koos süüa valmistada ja seda kodus nautida — hoopis intiimsem kui restoranis käia, pealegi ei pea te kellelegi jootraha maksma. Kui sa aga ühel hetkel avastad, et oled kinod ja restoranid täiesti ära unustanud, sest te muud ei teegi kui istute emma-kumma kodus, siis… Kahju küll, aga oled koperdanud mehe otsa, kes ei taha sind avalikkusele näidata ega su peale liigselt raha kulutada.

“Ma ei armasta teda”

Mees on juba hetkel kellegagi koos, aga ta kinnitab sulle romantiliste kohtingute, lillekimpude ja kingituste saatel, et ei armasta seda teist naist. Jookse, naine, jookse ja ära iial tagasi vaata! Esiteks oleksid sa mis tahes juhul “see teine naine, kes mehe üle lõi”, olgu sel mehel lihtsalt elukaaslane või juba abikaasa ja lapsed. Teiseks — kas sa tahaksid olla mehega, kes on võimeline kellegagi koos olema, kuid küla peal kuulutama, et ta isegi ei armasta seda, kes teda kodus ootab. Ei-ei-ei. Jookse!

Kingitus kingituse järel…

Ta toob sulle sageli kingitusi, viib sind välja, kutsub sind endaga reisima… Kui mehel on palju raha, siis tea, et see pole tema jaoks mingi probleem. Ta teeb seda, sest ta saab seda teha — motiivid võivad aga pisut teised olla. Näiteks sinu tähelepanu kõrvale juhtimine millestki, mis meeldiks sulle oluliselt vähem kui need uued kõrvarõngad…

“Like” igal su Facebooki uuendusel

Lisad uusi pilte, kirjutad (enda meelest) vaimukaid staatuseuuendusi, jagad muusikat… ja mehele paistab see kõik meeldivat! Oeh, kui armas — ta on sinust kindlasti vaimustuses, miks talle muidu IGA su liigutus meeldiks? Enne kui temaga privaatset vestlust alustad ja oma margi täis teed (“Kuule, ma vaatan, et ma vist hullult meeldin sulle… ”), tea, et on inimesi, kes panevadki kõigile ja kõigele “Like”. Meil oli kahju sind reaalsusesse tuua, aga nii see on…

Allikas: Madame Noire