1. Aktsepteeri, et nad ei muutu

On inimesi, kes on suurema osa elust ainult iseendale keskendunud. Ja nad ei kavatsegi ennast sinu pärast muutma hakata. Aktsepteeri seda ja loobu üritamast. Ole viisakas, suru oma ärritus alla ja ära pinguta liigselt, et neile meele järgi olla.

2. Teadmatus on voorus

Sa ei saa kunagi olema meele järgi inimestele, kes arvavad, et ainult neil on õigus. Ignoreeri kõiki soovitusi ja lauseid, mis tulevad enesekesksetelt inimestelt. Las nad ajavad oma joru, sa mõtle oma peas teisi asju. Naerata ja ela teadmisega, et kõike ei olegi vaja kuulata.

3. Hoia vestlused lihtsana

Ära kunagi lasku detailidesse või hakka pisasjade üle vaidlema. Sa ei saa nendelt inimestelt mitte ühtegi asjalikku või heasüdamlikku soovitust. Keskendu enda õnnele.

4. Palu kelleltki abi

Küsi teistelt pereliikmetelt nõu, kuidas enda jaoks sobimatu inimesega toime tulla. Muidugi pead veenduma, et sa ei taha lihtsalt vinguda või hädaldada — nii võid abistamisele hoopis vastupidise reaktsiooni saada.

5. Ära lase neil enda elu ära rikkuda

Ilma vihmata ei tule ka vikerkaart. Seega, pea meeles, et isegi kui olukord tundub täbar ja närviajav, siis alati on igas asjas midagi positiivset. Leia see üles ja ära lase enda jaoks ebameeldival inimesel oma elu ära rikkuda.