Tantra annab viis lihtsat igapäevast nippi paaridele, mis aitavad stressi leevendada ja suhtesse värskust tuua.

1. Silma vaatamine

Seiske või istuge partneriga vaikides vastakuti ja vaadake teineteisele silma vähemalt 5 minutit järjest. Mõelge oma partnerist häid mõtteid — miks temasse armusid, kui kaunis ta on, mis sind tema juures erutab ja naerma ajab. Meenuta rõõmsaid ühiseid mälestusi, mille üle tänulik oled. Iga päev partneri headele omadustele mõeldes kasvab austus, mis seob ja hoiab teid ühte. Ära unusta seda ka kiire elutempo juures ning hoidu keskendumast negatiivsele.

Harjutus on lihtne, tulemused aga võivad olla märkimisväärsed. See tasakaalustab ja suurendab solidaarsust teineteise vastu, harmoniseerib ning tugevdab suhet lisades positiivsust ja rõõmsameelsust igapäevarutiini. Harjutust tuleks teha korralikult ja regulaarselt.

2. Südame meditatsioon

Istuge partneriga lähestikku vastamisi ja vaadake üksteise vasakusse silma. Sünkroniseerige hingamine, et kui üks hingab sisse, siis teine samal ajal välja. Asetage oma parem käsi partneri südamekeskusele rinna keskel. Pane enda vasak käsi partneri parema käe peale. Nii olete südame teedpidi ühenduses ning tunnetate partneri südamelööke ja hingamist.
Jätkake avatud silmadega 3-4 minutit, misjärel sulgege silmad ja viige enda tähelepanu partneri südamele. Kujutle, et saadad läbi enda parema käe talle armastust. Jätkake nii veel 3-4 minutit. Pärast meditatsiooni jagage enda kogemust ja kallistage.

3. Iseendasse vaatamine

Pole vahet, kas oled vallaline või suhtes, paljud tantraharjutused on just individuaalsed. Silmavaatamise tehnikat saavad partnerid praktiseerida iseseisvalt kasutades peeglit. Kolm kuni viis minutit päevas omale sügavalt silma vaadates avalda omale austust ja tänutunnet ning võid avastada nii mõndagi ootamatut. Hea on seda harjutust teha hommikul või õhtul ja las ka partner teeb seda samal ajal koos sinuga.

Tantra õpetab paaridele ja vallalistele sügavat sidet iseenda ja teistega sinu ümber. Erinevad  tegevused vabastavad sind mineviku koormast, egoga seotud valemõtetest ning aitavad avastada tõelise naiselikkuse ja mehelikkuse sinu sees. Võimalusi on mitmeid, mida proovida — rituaalid, loengud, mediteerimine, jooga, tantramassaaž ja veel palju muud.

Kui vajad julgustust või sooviksid saada praktilisi näpunäiteid professioonalidelt, siis külasta juba 17.-19. juulil toimuvat Rahvusvahelist Tantrafestivali Viljandimaal.