1. Hoia asjad professionaalsena

Tööaeg on tööaeg ja isiklik aeg on isiklik aeg. Ärge kudrutage koridorides või — veel hullem — teineteise laudade peal. Kõige targem on liigset tähelepanu vältida.

2. Jäta “nunnuvestlused” koduseks lõbuks

Ära kutsu oma kallimat tööl tema hellitusnimega. Nii tekitad kõikides ümberkaudsetes inimestes ebamugavust. Sellised asjad jäägu ikka koduseinte vahele.

3. Ära kasuta suhtlemiseks ametlikke suhtlusvahendeid

Kui sa soovid oma kallimale seksika sõnumi saata, siis ära mitte mingil juhul seda oma töömeililt talle kirjuta. Usu, sa võid hiljem üsna piinlikku olukorda sattuda.

4. Hoia piiri

Selleks, et kuulujuttudele mitte alust panna, siis on targem, kui te ei oleks kahekesi igal lõunal ninapidi koos. Tegelikult ongi targem vahepeal ka teistega väljas käia, nii ei tüdine te teineteisest kiiresti ära.

5. Ära hakka oma lauanaabriga teemat ajama

Kõige rumalam, mis sa teha saad, on oma lauanaabriga flirtimine ja suhtesse astumine. Targem on krabada endale keegi kas teisest maja otsast või hoopiski teise linna filiaalist. Nii saate end mõlemad natukene vabamalt tunda.

6. Kui asi tõsine, siis tehke see avalikuks

Kui asi on juba üheöösuhtest kaugemale arenenud ning te päriselt ka koos olete, siis ei ole ka mõtet peitust mängida. Kindlasti on töökaaslased teie üle õnnelikud!

7. Liftihullamised

See on see, mida me filmides näeme ja millest paljud unistavad. See on küll kuum ja põnev, kuid siiski tasub jälgida, et ega mõni turvakaamera kuskil piilumas ei ole.

8. Liigne avalik hullamine ei too kasu

Ärge olge see ebameeldiv paar, kes lõunalauas ainult suudleb ja kallistab. Töökeskkonnas on siiski mingid piirid, millest üle astuda ei tohiks. Hellused jäägu koju!

9. Karjäär olgu esikohal

Ära unusta, et ka töö on oluline. Seega — ära lase enda suhtel seda segada. Hoia pea selge ja püüdle oma eesmärkide nimel edasi!

Allikas: iDiva