1. Kui ta tahab sinuga koos olla, siis ta ongi sinuga koos.

2. Kui ta ei ole oma tunnetes kindel, paneb ta sind proovile. Ta uurib, kui palju sa oled nõus tema nimel välja kannatama. Ta ei pühendu sulle ega kinnita teie suhet ametlikult, sest “pole õige aeg”. Ajal pole häda midagi, ta tunded lihtsalt ei ole õiged.

3. Kui tegu ei ole õige inimesega, ei tule seda õiget aega mitte kunagi.

4. Oma elu suurima armastuse puhul ei ole ajastusel mingit tähtsust. Sel puhul annad sa endast kõik, et oma elu temaga ühte rütmi saada ja see suhe tööle hakkaks, sest miski muu ei ole olulisem.

5. Romantika on tavaline. Aga romantika + kõige parem sõprussuhe, mis sul kunagi on olnud, on väga haruldane kombinatsioon ja elukestva õnneliku suhte alus.

6. Armastus ei aja sind peast segi ega pane sind teisiti käituma, kui sa just ise ei taha seda. Tihti kardetakse, et armumine muudab sind justkui kellekski teiseks — sa ei saa enam olla päris sina ise, sest pead arvestama ja leppima partneri soovidega. Iseenda mina kaotavad ainult need, kes on suhte osas ebakindlad või tegelikult soovivad sellest suhtest üldse välja saada.

7. Õiges suhtes saad sa olla rohkem sina ise kui kunagi varem. Sa muutud enesekindlamaks, selgemaks, ausamaks ja enesega rahulolevamaks, sest sa tunned ennast oma nahas hästi.

8. Ja samas muutud sa palju tundelisemaks, sest sa saad lõpuks ometi väljendada tundeid, mis on nii pikalt olnud alla surutud ja peidus.

9. “Ainult armastusest piisab” ei ole mitte ainult vale väide vaid kohutavalt halb nõuanne. Armastus on tunne, mis ei kohusta sind pühendumiseks, seksuaalne sobivus on tore, aga see ei tähenda tingimata armastust. Valmisolek ja tahe on need, mis hoiavad suhet koos.

10. Valmisolek ja tahe ei ilmuta ennast igas suhtes. Need annavad endast märku ainult siis, kui leiad inimesega suurepärase sobivuse ja keemia.

11. Armastus ei tule su juurde siis, kui sina arvad, et nüüd on küll viimane aeg.

12. Armastus ei näe välja selline, nagu sa ette kujutasid.

13. Armastuse tunne on hoopis teistsugune kui sa arvasid.

14. Elu keerdkäigud viivad su elust minema inimesed, kes sinna ei sobi ja toovad sulle need, kes on su jaoks kõige õigemad. Sulle ei pruugi see alati kohale jõuda ja sa ei pruugi sellega alati nõustuda. Aga sa ei tea, mis sulle parim on, kui sa ei proovi.

15. Keegi teine ei suuda sind päästa. Seda saad sa teha ainult ise ja ainult siis kui tunned, et sind armastatakse just sellisena nag sa oled. Ainult siis leiad sa endas selle tõelise jõu, mis aitab sul mägesid liigutada.

16. Kui juhtud kokku oma ideaalse partneriga, tunned ta kohe ära. Siin ei ole küsimustki. Kui tunned, et pead selle peale natuke mõtlema ja kaaluma, siis tegelikult sa tead vastust, aga kardad seda endale tunnistada.

17. Õige partner austab iseennast nii palju, et julgeb ka sinult austust nõuda.

18. Lase oma eelarvamustest ja ootustest lahti ja näed, kuidas partnerist saabki see inimene, keda sa kogu oma elu oled oodanud.

19. “Igavesti” koosneb miljonitest väikestest “nüüd” hetkedest, mistõttu ei ole ükski suhe kunagi 100% eluaegse garantiiga. Selleks, et oma lörri minema hakkavat suhet õigesse suunda tagasi keerata, pead sa ise selle jaoks nüüd ja kohe tööle hakkama. Ükski suhe ei püsi igavesti, kui selle kallal vaeva ei nähta, iseenesest lähevad asjad ainult halvemaks.

20. Oma hingesugulase leiad sa siis, kui sa loobud oma peas välja mõeldud ideaalidest ja ettekujutlustest selle kohta, milline su õige hingesugulane olema peab. Ta ei satu su teele niisama. Ta tuleb, sa ei usu, et tema on SEE, aga sa annad talle võimaluse ja näed, kuidas teie suhtest kujuneb midagi enneolematut. Imelised suhted ei juhtu niisama, need luuakse teadlikult!

Allikas: Thought Catalogue