Kallid naised, kas te tõesti arvate, et normaalne mees unistab sellisest kiisukesest, kes ainult siis mööda jalgu hõõrub ja nurrub, kui tal on uusi asju vaja? Asjade eest meele järgi olemine pole mingi armastus, samamoodi nagu asjade ja reputatsiooni pärast kellegi seltskonda kuulumine ei tähenda, et oldaks sõber.

Teised lemmikud on need naised, kes käivad ja kuulutavad: “Olen realist ja tunnistan ausalt, et mulle lihtsalt meeldivad rikkamad mehed. See näitab, kuidas mees saab enda ja oma naise eest hoolitsemisega hakkama.”

Kullake, ära valeta endale. Su jaoks kõlbaks ka suvaline ohmu mees, kui ta oleks loteriiga kümneid miljoneid võitnud. Seega on tähtis ikkagi ainult raha mitte mõistus. Olles rikka mehe linnuke, — ja see on inimeste austus sinu vastu. Ma ei mõista, mida võiks üks asjalik ja edukas mees taolise suhtumisega naiselt rohkem tahta, kui üheöösuhet või siis lühiajalist lõbutsemist. Jah, eks lõbutseda sellise naisega ju võib, aga keegi ei taha end siduda inimesega, kes on olemas seni, kuni raha kraanist voolab.

Mõelge natuke, naised.