Söögi valmistamine

Naiste jaoks on söögi valmistamine enamasti midagi ülimalt loomulikku ja see tuleb üsna lihtsalt. Kui aga mees on end kätte võtnud, endale kokkamistõed selgeks teinud, siis ei suuda talle ükski naine vastu panna. Pole midagi armsamat, kui mehe poolt valmistatud õhtusöök kahele. Pange kõrva taha, täkud!

Pisarad

Mehed ei nuta! Kas pole mitte levinud arvamus? Tegelikult võivad aga silmanurka tekkivad pisarad suhet veelgi enam lähendada. Mõtle vaid nendele hetkedele, mil peiul silmad oma pruudi ilust märjaks lähevad. Kas pole mitte romantiline?

Lastega hästi läbi saamine

Kui mees saab väikeste lastega hästi läbi, siis on ta naise jaoks justkui trumpäss. See, kelle peale saab alati kindel olla! Ei mingit muret, temaga võib oma elu vabalt siduda!

Oma kallima huvidega kursis olemine

Pole midagi imelikku, kui mees teab, et Kim Kardashian hiljuti oma juuksed plaatinablondiks värvis. Või veel parem - mis artikleid eile Naistekast lugeda sai. See näitab ainult seda, et mees huvitub sellest, mis tema kallimale korda läheb ja hoolib oma naisest! Hoolivus on tugeva suhte alus.

Stiilitunne ja iseenda eest hoolitsemine

See, kui sa end peegli ees enne väljaminekut korra üle vaatad või riideid sobitad, ei tee veel sinust kedagi muud, kes sa ei ole. See vaid näitab, et sa oled suurema stiilitundega kui see, kes mustapesukorvist eelmise nädala T-särgi selga tõmbab, kuna sellel veel tapvat haisu küljes ei ole. Samamoodi meeldib naistele, kui mees enda välimuse eest ka hoolt kannab. Juuksuriskäik ei ole just väga suur katsumus. Külasta teda ikka vähemalt korra paari kuu jooksul!

Allikas: Women's Health Magazine